Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPEO NA POZORNICI

VIDEO Neće pa neće: Ovo je trenutak kad Rimac zove robotaksi, a on se ne miče

Foto: Sandra Mikulčić
1/49
26.06.2024.
u 12:15

Suosnivač i glavni direktor dizajna u P3 Adriano Mudri nakon Rimčeva izlaganja ponovno je pozvao robotaksi, no opet nije došao.

Mate Rimac je danas predstavio projekt robotaksija, no robotaksi je već na prvom zadatku zakazao. Naime, Mate Rimac ga je pozvao da dođe do njega, a taksi je zapeo i nije krenuo.

Rimac je pozvao robotaksi preko aplikacije kojom će se koristiti korisnici, no samo kako bi rekao da je došlo do problema i da su ovo prije probali 100 puta. – Naravno da se ovo dogodilo, to je efekt prezentacije, napravili smo ovo 100 puta, ali sad se čini da je nastao problem – kazao je kad robotaksi nije došao. Mate Rimac nakon toga nastavio je opisivati karakteristike vozila.

Suosnivač i glavni direktor dizajna u P3 Adriano Mudri nakon Rimčeva izlaganja ponovno je pozvao robotaksi, no opet nije došao. Odmah nakon toga rečeno je kako robotaksi ima oštećen kotač.

Kako je rečeno na prezentaciji, robotaksiji će krenuti u Zagrebu 2026. godine. Glavni izvršni direktor P3 Marko Pejković kazao je da imaju potpisane ugovore s 11 gradova koji također žele robotaksije na svojim ulicama te se vode pregovori s 30 gradova diljem svijeta.

 

GALERIJA Pogledajte prve fotografije robotaksija: Usluga Verne trebala bi se koristiti od 2026.
1/15
Ključne riječi

Komentara 37

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
12:42 26.06.2024.

Mogao je uzeti neki dječiji daljinski.

SA
sambo
13:28 26.06.2024.

Ovo mi djeluje nešto kao Vučićevi leteći auti ili Del Boyeva svježa, izvorska voda iz slavine...ali ajmo sačekati...

PO
Poletarac101
12:57 26.06.2024.

Ni badave.. HVALA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije