MOJA PODUZETNA HRVATSKA

Branko Ognjenović pripremio stotine porcija roštilja

Moja poduzetna Hrvatska
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/11
22.10.2016.
u 17:29

Subotnje je jutro na gradski trg izmamilo brojne stanovnike ovog pitoresknog dalmatinskog grada, koji su, osim u vrhunski pripremljenim mesnim delicijama uživali i u proizvodima hrvatskih obrtnika.

Makarskom izdanju festivala Moja poduzetna Hrvatska pridružio se i majstor kuhar Branko Ognjenović koji je tom prilikom za okupljene pripremio nekoliko stotina porcija roštilja. 

Otkrio je da mu putovanje s jednog kraja Hrvatske ne drugi ne predstavlja nikakav problem kada su u pitanju dobre namjere poput promocije hrvatske gastronomije.

Subotnje je jutro tako na gradski trg izmamilo brojne stanovnike ovog pitoresknog dalmatinskog grada, koji su, osim u vrhunski pripremljenim mesnim delicijama uživali i u proizvodima hrvatskih obrtnika.

>>Izlagači otkrili: Upornost i trud naši su najvažniji alati

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije