PEKARNE ZAGREBAČKOG ŠTIHA
Dubravica: Većinu proizvoda radimo ručno, a s chefom koji ima Michelina unijeli smo i dašak visoke gastronomije
Smrznuti su kruhovi zbog industrijskog načina proizvodnje često vrlo kratko procesuirani, fermentacije gotovo i da nema pa su teže probavljivi, sadrže puno aditiva i kvasca, stoje smrznuti po nekoliko tjedana, suše se i narušava im se kvaliteta.
Komentara 9
GL
vrhunski proizvodi
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Michelin zvijezdice su u biti totalna glupost i nemaju nikakvu vrijednost, zadnju zvijezdicu je dobio rastoran u Istri koji je otvoren prije tri mjeseca, i to sve još u korana krizi, dakle taj restoran se nije ni uhodao, možda osobljeje i kuhari nisu isti kao na otvaranju, prema tome te michelin zvijezdice su smiješne, isto kao i poznati svjetski kuhari Gordon Ramsay ili Jamie Oliver koji je btw propao.