U korak s trendovima

Dukat u nova pakiranja mlijeka investirao 4 milijuna eura

Zagreb, 08.06.2021 - Dusko Glisic
Foto: Dukat/PIXSELL
1/2
02.12.2021.
u 19:51

Davne 1912. pokrenuli su organizirani otkup mlijeka na području Zagreba, a danas su najveći otkupljivač u Hrvatskoj

Dukat je predstavio novi dizajn mlijeka i jogurta koji će se postupno prenijeti na cjelokupan asortiman te novo, suvremeno pakiranje trajnih mlijeka tetrapak EDGE, investiciju vrijednu više od 4 milijuna eura. Time će se, kako ističu iz kompanije, dodatno ojačati i pozicionirati Dukat kao najdugovječnija mljekara u Hrvatskoj.

- Povratkom kapljice mlijeka u logotip Dukat naglašavamo više od stoljeća dugu baštinu Dukata u domaćem mljekarstvu. To je naša jedinstvena snaga i vrijednost koju ističemo i novim pozicijskim sloganom Posvećen vama od 1912., koji postaje dijelom Dukatova logotipa. Istovremeno, novim, modernim i čistim dizajnom naglašavamo prirodnost mlijeka kao savršene prirodne namirnice i naše osnovne sirovine, a Dukat logotip zauzima središnju poziciju na pakiranju, baš kako i zaslužuje najveći znalac domaćeg mljekarstva - rekao je Duško Glišić, direktor Dukata.

Foto: Dukat/PIXSELL

Davne 1912. pokrenuli su organizirani otkup mlijeka na području Zagreba, a danas su najveći otkupljivač u Hrvatskoj. Više od 2000 proizvođača mlijeka diljem zemlje svakodnevno isporučuje mlijeko Dukat.

- Ponosni smo što mali proizvođači mlijeka danas čine čak 5% naših dobavljača. Jer, podržavajući i osnažujući mala obiteljska gospodarstva potičemo razvoj mljekarstva, ostanak mladih na selu te održivost života u ruralnim dijelovima zemlje - naglasio je Glišić.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
21:27 02.12.2021.

Isto je meni Vindija, po kvaliteti (mliječnih) proizvoda, milijun puta bolja od Dukata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije