Ugovor od 45 mil. kuna

Vagoni iz Đure Đakovića za francuskog naručitelja

Foto: ĐĐ Grupa
12.01.2018.
u 12:13

Ovim ugovorom potvrdili smo da kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom i brzinom izrade motiviramo kupce za nastavak suradnje na zahtjevnom tržištu Europske unije, kažu iz Đure Đakovića

Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, ugovorila su s francuskim naručiteljem ATIR RAIL S.A. isporuku vagona cisterni serije Zacns 45 u vrijednosti od 45 milijuna kuna.

Ovaj posao nastavak je sporazuma o aktiviranju ugovorne opcije za dodatne isporuke radi povećanja opsega isporuka ovog tipa vagona cisterni. Prema konačno usuglašenom planu, dodatne količine vagona bit će isporučene tijekom drugog kvartala ove godine, kao kontinuirani nastavak aktualne proizvodnje za istog naručitelja. Vagoni tipa Zacns 45 rezultat su vlastitog razvoja. Proizvedeni su od nehrđajućih materijala, a namijenjeni su transportu emulzije kalcijevog karbonata.

- Ovim ugovorom potvrdili smo da kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom i brzinom izrade motiviramo kupce za nastavak suradnje na zahtjevnom tržištu Europske unije. To je još jedan dokaz povjerenja inozemnog kupca u naše proizvode.

Ugovor će osigurati daljnje popunjavanje proizvodnih kapaciteta, što će dovesti do dugoročno održivog poslovanja grupacije – kažu u Đuri Đakoviću.

Pogledajte galeriju: Vlak za Zagreb kasnio pet sati

1/11
Ključne riječi

Komentara 2

IB
ibiza
14:52 12.01.2018.

bravo...

KR
Krotila
13:32 12.01.2018.

bravo junaci,tako se promoviše domovina i da dobro zaradite vašim napornim radom i ne zaboravite na tenkove degman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije