Strateško partnerstvo

Formirana najveća BSO tvrtka u Hrvatskoj

Pixabay
20.12.2021.
u 18:26

Strateško partnerstvo s Infokorpom logičan je korak ka jačanju kvalitete i pružanju dugoročne vrijednosti tvrtkama iz svih sektora gospodarstva, izjavio je Hrvoje Stipić, managing partner u BDO Hrvatska

Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu BDO Hrvatska i Infokorp formirali su najveću tvrtku u Hrvatskoj na području pružanja usluga izdvajanja poslovnih procesa (Business Services Outsourcing) koje uključuju računovodstvo, obračun plaća i upravljanje ljudskim resursima, porezno savjetovanje, zakonsko i menadžersko izvještavanje te administrativne poslove.

Tvrtka će zapošljavati više od 80 stručnjaka koji će pružati profesionalne usluge klijetima u uredima u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Dubrovniku, dok će planirani prihodi iznositi 30 milijuna kuna. Novoformirana tvrtka postaje dio BDO Global - međunarodne mreže nezavisnih računovodstvenih, poreznih i savjetodavnih tvrtki koje pružaju usluge u 167 zemalja, zapošljavajući 97.292 ljudi u 1728 ureda.

Strateško partnerstvo s Infokorpom logičan je korak ka jačanju kvalitete i pružanju dugoročne vrijednosti tvrtkama iz svih sektora gospodarstva, izjavio je Hrvoje Stipić, managing partner u BDO Hrvatska.

Za financijsku godinu koja je završila 30. rujna 2021., BDO Global ostvario je prihod od 11,8 milijardi američkih dolara, što predstavlja rast od 10,8 posto na godišnjoj razini, a bilježi i kontinuirano povećanje broja zaposlenih od 6,8posto. Rast je dosljedan u svim regijama pa tako EMEA bilježi rast prihoda od 17,4 posto. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije