Fondovi

Izvrstan tjedan – od 95 fondova čak ih je 75 ostvarilo rast

stock
Arhiva Vl-a
22.03.2010.
u 15:35

AC Rusija porastao je 2,18 posto, dok je na drugom mjestu FIMA Equity s porastom od 1,63 posto. Najveći pad među dioničkim fondovima imao je Aureus US Equity koji je pao 1,26 posto.

Iza nas je još jedan izvrstan tjedan u kojem je 76 od ukupno 95 fondova ostvarilo porast vrijednosti udjela. Dobre rezultate imali su najuspješniji dionički fondovi te je AC Rusija porastao 2,18 posto, dok je na drugom mjestu FIMA Equity s porastom od 1,63 posto. Najveći pad u ovoj grupi imao je fond Aureus US Equity koji je pao 1,26 posto, a slijedi ga C-Zenit s padom od 1,18 posto. Najuspješniji mješoviti fond protekloga tjedna je Erste Balanced koji je porastao 1,05 posto, dok je na drugom mjestu PBZ Global s porastom od 0,99 posto. Najviše je pao Aureus Balanced, kojem je vrijednost smanjena 1,64 posto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije