PROMO

Kodovi za popuste: Gdje ih pronaći i kako ih iskoristiti

Kupon
03.11.2022.
u 09:58

Od Amazona do Aliexpressa: Hrvatski potrošači vole promotivne kodove. Štede novac i vrlo su jednostavni za korištenje. Evo kako ih pronaći i iskoristiti na internetu.

Što je bolje od kupnje omiljenih artikala iz udobnosti vašeg doma putem e-trgovine? Uštedite uz kod za popust! Nakon porasta njihove popularnosti u Americi, promotivni kodovi sve su popularniji i u Hrvatskoj.

Za razliku od papirnatih kupona ili vaučera, kodovi su digitalni i mogu se koristiti u web trgovinama, uključujući popularne platforme kao što su Amazon, Ebay i mnoge  druge. Pronalaženje kodova za popust je jednostavno: postoje pouzdane web stranice koje neprestano ažuriraju ponude i na taj način vam omogućuju uštedu na bilo kojem proizvodu. Evo kako ih pronaći i ispravno koristiti prilikom kupnje putem interneta.

Gdje pronaći kodove za popust

Postoji mnogo načina za pronalaženje kodova za popust. Prvi je pouzdati se izravno na web trgovinu u kojoj želite kupovati. Mnoge tvrtke za e-trgovinu u Hrvatskoj povremeno šalju ekskluzivne popuste svojim kupcima ili ih nude onima koji se pretplate na newsletter. Često vam ih pošalju i kada napustite košaricu: e-trgovina, kako bi potaknula korisnika da dovrši kupnju, primjenjuje popust na proizvode u košarici i pošalje ih preko e-maila potencijalnom kupcu. Korisnici kodove mogu dobiti i putem SMS-a ili WhatsApp-a.

Jedan od najlakših načina da pronađete savršen kod za popust je pouzdati se na specijalizirane portale, poput www.kodzapopust.com. Ove su stranice stvorene upravo za prikupljanje i organiziranje popusta dostupnih na raznim internetskim stranicama. Osim toga, često nude i ekskluzivne kodove koje dobiju direktno od web trgovina.

Postoje i brojne aplikacije za iOS ili Android sustave koje sadrže promotivne kodove namijenjene hrvatskom tržištu. Samo preuzmite aplikaciju i potražite kod za popust prema vrsti proizvoda ili e-trgovine. Postoje i neke aplikacije za razmjenu poruka, kao što je Telegram, gdje možete pronaći grupe i kanale koji su namijenjeni upravo za pronalaženje kodova na internetu i njihovog slanja svim pretplatnicima.

Dok pretražujete internetom, putem preglednika, možete koristiti Chrome ekstenzije koje mogu skenirati web stranicu i pronaći kod za popust. Drugo rješenje je osloniti se na tražilicu, kao što je Google: unosom određenog pitanja, tražilica vam pokazuje sve stranice, uključujući i brojne nišne, na kojima možete pronaći kupone koje možete odmah iskoristiti.

Kako umetnuti kod za popust u e-trgovini

Jednom kada imate kod, njegovo korištenje je vrlo jednostavno. Niz brojeva i znamenki se upisuje tijekom završavanja narudžbe, odnosno na "web stranici košarice". Na ovoj stranici uvijek ćete pronaći odgovarajuću kućicu u koju upisujete kod. Nakon što potvrdite uneseni kod, sustav odmah preračunava ukupni iznos, prikazujući cijenu s popustom za narudžbu.

Kako biste izbjegli neugodna iznenađenja, uvijek je potrebno voditi računa o vrijednosti popusta i njegovoj valjanosti, ali i svim proizvodima na koje se može iskoristiti. Zapravo, popust se obično primjenjuje na određene proizvode ili čak na postizanje gornje granice potrošnje.

Aliexpress, Amazon i drugi: sve kodove za popust možete pronaći na internetu

Prema statistici, najlakše je pronaći kodove za popust koji se odnose na elektroniku, odjeću, obuću i robu široke potrošnje. Evo onih koje potrošači najviše vole.

Na prvom mjestu su Aliexpress kodovi za popust, koje hrvatski korisnici najviše vole. Riječ je o jednoj od najpoznatijih i najbolje opskrbljenih web trgovina na svijetu. Možete pronaći stvarno sve, a karakterizira ga izvrsna usluga korisnicima.

Slijedi Ecipele.hr koja uglavnom nudi periodične kodove za popust na određene kategorije odjevnih proizvoda. Obično se objavljuju na početnoj stranici web stranice i traju od tri do četiri dana. Kodovi za popust koji se mogu iskoristiti u web trgovini ecipele.hr dostupni su i ekskluzivno na web stranici Kodzapopust.com.

Tko voli modu, ne može bez Spartoo kodova za popust, bitne e-trgovine odjeće, obuće i modnih dodataka. Kuponi vrijede i u inozemstvu: za Francusku, Njemačku, Veliku Britaniju i Španjolsku. Ostalim popularnim internet trgovinama odjeće smatraju se modivo.hr, aboutyou.hr, zalando.hr, footshop.hr, notino.hr.

Možete pronaći atraktivne promocije i na turističkim stranicama kao što je Hotels.com, za trajekte te za rezerviranje zrakoplovnih, željezničkih i autobusnih karata.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije