Ina

MOL traži objavu njihovog odgovora Hanfi, Samodol začuđen

\'samodol_nnn_unu_310111\'
PIXSELL
09.05.2011.
u 21:36

Trgovanje dionicama Ine je obustavljeno, jer odgovor MOL-a Hanfi ne sadrži važne podatke vezane za stjecanje dionicama Ine. MOL traži da se odgovor javno objavi, a Samodola to čudi jer upravo je MOL govorio kako kod nas cure informacije

Hanfa je u ponedjeljak opet obustavila trgovinu Ininim dionicama jer još čeka zadovoljavajući odgovor od MOL-a vezan za njihovu ulogu u kupnji Ininih dionica, a s kojima se intenzivno trgovalo nakon neuspješnog pokušaja MOL-a da privatnom ponudom stekne veći udjel u Ini.

MOL je naime odgovorio Hanfi krajem prošloga tjedna, ali kako stoji u priopćenju Hanfe ' odgovor ne sadržava sve podatke potrebne za ispravno i potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja'. Iz MOL-a poručuju kako su iznenađeni Hanfinom odlukom o obustavi trgovanja dionicama Ine i traže da se njihov odgovor Hanfi javno objavi. Ante Samodol, čelnik Hanfe je pak iznenađen tim zahtjevom.

- Zanimljivo je da su nas prvotno optuživali kako kod nas cure povjerljivi podaci, a sada sami traže objavljivanje njihovog odgovora koji takve podatke sadrže – kaže Samodol. Jučer je Hanfa posjetila I fizički Inu kako bi nastavili započetu istragu. To nam je potvrdio i Samodol, ali nije htio komentirati detalje.

Trgovanje dionicom Ine obustavljeno je do 13. svibnja.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar puky
puky
07:56 10.05.2011.

... MOL traži objavu svoga odgovora ?!?! ... pa zašto ga sami ne objave ? ... strava ...

DK
dkatica2
08:37 10.05.2011.

Mol su ciganija !!!

MU
muraj
08:56 10.05.2011.

Ne misli valjda država obnoviti koncesijski ugovor za istraživanje i crpljenje nafte s ovom ruskožidovsko-mađarskom mafijom?Nek država nađe način kako drastično kazniti zbog mol-ovog stjecanja dionica na nezakonit. Recimo da smisle kaznu zbog takvog ponašanja 5% dionica od ukupnog portfelja u vlasništvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije