100. OBLJETNICA

Otvorena preuređena Zabina poslovnica na Trgu bana Jelačića

Gradska štedionica - Zabina poslovnica
Foto: ZABA
1/3
03.01.2014.
u 14:20

Tijekom višemjesečne obnove Gradske štedionice posebna je pozornost posvećena očuvanju izvornih elemenata iz neoklasicizma i art decoa, jer je zgrada kulturno dobro

Gradska štedionica, 100 godina stara poslovnica na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, u kojoj danas posluje Zagrebačka banka, otvorena je nakon višemjesečnog preuređenja. Time je prvog radnog dana u 2014. obilježena "okrugla" obljetnica.

Zgrada Gradske štedionice kulturno je dobro te je prilikom preuređenja posebna pozornost posvećena očuvanju izvornih elemenata iz neoklasicizma i art decoa.

Osim standardnog poslovanja, u preuređenu prostoru postoji zona 24-satnog bankarstva; uplatno-isplatnih i isplatnih bankomata, DNT uređaja, kutija za naloge i kovinomata, a prilaz je prilagođen osobama s invaliditetom.    

Radno vrijeme poslovnice za građane je od ponedjeljka do petka od osam do 19 sati te subotom od osam do 12 sati, dok poduzetnički centar radi od ponedjeljka do petka od osam do 16 sati.

Komentara 1

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
13:47 06.01.2014.

Izvana gladac, iznutra jadac... Ne mogu na fotki razaznati gdje su tezge za kumice, za sir i mlijeko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije