PLAVI URED: PODUZETNIČKE PRIČE

Ruke pune narudžbi

Dawner Prince Electronics
Foto: PR FOTO
1/2
27.04.2016.
u 11:11

Poduzetnički put Zorana Kraljevića odličan je primjer kako se strast može pretvoriti u dobar posao. Zoran je jedan od (svega dvojice) proizvođača unikatnih pedala za električne gitare i basove u Hrvatskoj koje proizvodi za domaće i inozemne izvođače. Riječ je o ručno izrađenim, personaliziranim i visokokvalitetnim pedalama koje je Zoran registrirao pod nazivom Dawner Prince Electronics

O svojim proizvodima Zoran je izjavio: "Naši proizvodi iznimno su cijenjeni jer korisnici prepoznaju kvalitetu, uloženi trud i inovativnost. U ponudi imamo pet proizvoda, a svakodnevno radimo i na razvoju novih."

Potvrda kvalitete proizlazi iz mnogih pohvala, nagrada, ali i velikog broja poznatih glazbenika koji su korisnici njegovih pedala. Zoran i njegova kolegica Jelena Znaor polaznici su seminara u Plavom uredu gdje nadopunjuju svoje znanje kako bi svoj posao bolje razvijali.

O iskustvu i koristi edukacija u Plavom uredu Jelena je istaknula: "Kroz edukacije sam dobila velik broj vrlo važnih informacije koje su mi pomogle da shvatim što trebamo unaprijediti u dosadašnjem radu. Odlično je kombiniran individualni pristup i grupni rad uz potkrepljujuće primjere iz profesionalnih iskustava predavača."

Izradom pedala za električne gitare i basove bave se već pet godina, a tvrtku su registrirali prije gotovo godinu dana. Sredstva koja su dobili  temeljem Potpore za samozapošljavanje iskoristili su pretežno u svrhu promocije i marketinga te za nabavu nekih segmenata opreme.

O ciljevima  koje namjerava ostvariti Zoran je istaknuo: "U posao sam uložio dosta vlastitih sredstava, a iznos Potpore za samozapošljavanje sam plasirao pretežno u marketinške aktivnosti te u nabavu nekih segmenata opreme. Većina klijenata nam dolazi iz inozemstva. Glavni cilj nam je proširiti distribuciju na područje Sjeverne Amerike, a uskoro planiramo zaposliti i dva dodatna djelatnika. Za sada imamo ugovoren posao s više od 30 distributera diljem svijeta, od SAD-a do Japana i Australije."

Ljubav prema glazbi i interes prema elektrotehnici donijele su Zoranu šansu da strast pretvori u posao u kojem uživa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije