Što nosi budućnost?

U vrijeme izobilja hranu smo bacali, a sad se za nju opet mora ratovati

06.09.2022.
u 17:29

Trebamo se zamisliti što ćemo sutra ukoliko hrana ne bude dostupna

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
18:05 06.09.2022.

Je li u pitanju previd ili namjerno "zaboravljanje" cinjenice da odgovornosti za ovo lezi iskljucivo u EU I sankcijama Rusiji koje su inicirali EU prehrambeni giganti iz straha za svoje zitarice? Da, svoje, jer je Ukrajina jos 2014. prodala sve svoje zitarice EU prehrambenim gigantima, zbog cega je I pala tadasnja vlada. Problem nisu samo nafta, plin I ugljen iz Rusije. Problem su dusicna I umjetna gnojiva kojih bez ruskih nema ni priblizno dovoljno, problem su ruske uljarice, problem je rusko zeljezo bez kojega nema celika a s time niti poljoprivrednih strojeva ni rezervnih djelova I alata za iste, problem je rusko aluminij bez kojeg nema avio, auto I niz drugih industrija, problem je ruski nikal bez kojeg nema proizvodnje nikakvih baterija, problem je stocna hrana bez koje nema mesne I mlijecne industrije....Rusija je izgubila Nutelu I McDonald's, a mi? Naravno da na svijetu ima I drugih proizvodjaca svega navedenog, ali njihove su cijene neusporedivo vise zbog udaljenosti I transporta, a sada jos I vise nego prije jer nemamo izbora pa moramo kupovati njihovo. Da ni ne spominjemo cijenu gradnje terminala za istovar I vracanje lng plina u plinovito stanje kao I plinovoda od Luka do potrosaca.

KP
kradoljub.profiter
17:44 06.09.2022.

Ne bojim se. Na Trgu Sv. Marka uvijek ima.

VO
Vorg
18:49 06.09.2022.

Dobar izgovor zlata vrijedi hrane ima i dalje urodi su bili malo slabiji ali dovoljno a večina roba je iz skladišta koja su napunjena kada je hrana doslovno u izobilju.7 debelih krava i 7 mršavih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?