Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenija

UniCredit prodaje dionice Nove ljubljanske banke

ljubljanska banka
Arhiva VL
22.06.2010.
u 12:45

Posrijedi je ukupno 153.461 dionica, s početnom cijenom od 155,35 eura po dionici. Vlasnici očekuju minimalno 23,84 milijuna eura za ukupan dionički paket

  

Vlasnik Zagrebačke banke, UniCredit Banka Slovenije počela je prodaju dionica Nove ljubljanske banke. UniCredit je, piše Dnevnik.si, krenuo s javnim prikupljanjem ponuda za kupnju 1,72 posto dionica NLB-a. Posrijedi je ukupno 153.461 dionica, s početnom cijenom od 155,35 eura po dionici. Javna ponuda bit će otvorena do sutra u 15 sati za slovenske i inozemne ponuđače. Trenutačni vlasnici očekuju minimalno 23,84 milijuna eura za ukupan dionički paket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:22 22.06.2010.

pa cija je ta NLB banka? Unicredit ima dionice,Belgiski KBC ima manjinsko vlasnistvo...NLB Vita je od KBC-a... dosta nasih komentatora predbacuje da su nase Hrvatske banke rasprodane, nije ni kod njih med i mlijeko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije