PROVALA

Iz kuće im ukrali televizore, nakit, odjeću, šteta 250.000 kuna

krim policija
Davor Javorović/Pixsell
26.08.2014.
u 13:50

Lopovi su najvjerojatnije obili vrata kuće u vrijeme dok u njoj nikoga nije bilo

Plijena vrijednog  250.000 kuna domogli su se nepoznati lopovi koji su u vremenu od  23. do 25. kolovoza provalili u obiteljsku kuću Đ.F. (59) i njezine kćeri Đ.M. (26) na Vugrovečkoj cesti na na Dobrodolu. Kako je priopćila policija, lopovi su najvjerojatnije obili vrata kuće u vrijeme dok u njoj nikoga nije bilo.

Nakon što su ispreturali stvari, sa sobom su odnijeli televizore, kućna kina, nakit te odjeću renomiranih kreatora. Kada su se vlasnice vratile kući imale su što vidjeti. Pozvale su policiju, koja je obavila očevid, a za lopovima se traga.

>> Iz Ureda pravobraniteljice za djecu ukraden projektor

>> Lopovi ne uzimaju predah: Obijaju vrata i razbijaju prozore

Komentara 2

LI
liliZG
14:24 26.08.2014.

oprostite na smijehu, ali zamislila sam si lopove koji upadaju u moju "kuću" i odnose, prastari televizor, bižuteriju i odjeću renomiranih firmi C&A i H&m odprilike desetak komada a ostalo nepoznate firme, ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije