split

Izgorjela Corsa, Clio oštećen, policija sumnja na palež

vatrogasci
Foto: Borna Filić/PIXSELL
03.04.2015.
u 10:03

Jedan automobil u potpunosti je izgorio, a drugi je oštećen u požaru koji je izbio oko 2 sata u noći na petak na parkiralištu u Šibenskoj ulici u Splitu kod broja 55

Jedan automobil u potpunosti je izgorio, a drugi je oštećen u požaru koji je izbio oko 2 sata u noći na petak na parkiralištu u Šibenskoj ulici u Splitu kod broja 55.

Izgorjela je Opel Corsa, a Renault Clio je oštećen sa stražnje lijeve strane. Policija sumnja da je vatra podmetnuta. Slijedi očevid.

>> Izvukao živu glavu iz Golfa koji se zapalio tijekom vožnje

Ključne riječi

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
11:09 03.04.2015.

Neko je zapalio aute,jer se sami ne mogu i badava meni netko tumači,da bi moglo doći samozapaljenja,ja ne vjerujem,jer sam mnoge popravljao,pa znam sistem,nego je to isključivo-ljudski faktor,namjerno,osvetoljubivo,zavidno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije