Lažirala otmicu?

Majka bebe pronađene ne cesti kazneno prijavljena

policija-novi
Foto: Arhivska fotografija
13.03.2015.
u 17:28

U policiji tvrde da nije bilo nikakve otmice, već da je Požežanka sve sama iscenirala

Požeška policija podignula je kaznenu prijavu protiv Tanje K. (29) zbog pokušaja lažiranja otmice svoje bebe. Ovakav rasplet ne iznenađuje, budući da su u policiji odmah isključili mogućnost da je sedmomjesečna djevojčica, koja je usred noći pronađena na cesti umotana u jorgan, oteta. Majka je ostala pri svojoj priči da joj je dijete u nedjelju navečer oteo nepoznati muškarac koji joj je prethodno razvalio ulazna vrata, upao u kuću i onesvijestio je udarcem šakom u glavu.

U policiji, međutim, tvrde da nije bilo nikakve otmice, već da je Požežanka sve sama inscenirala.

– Ništa nisam izmislila, nikada ne bih naudila sebi i svom djetetu – tvrdi Tanja K. Beba je u međuvremenu privremeno smještena u udomiteljsku obitelj, a žena je upućena na psihijatrijsko vještačenje i suradnju sa Centrom za socijalnu skrb.

>> Na ulici u Požegi policija pronašla napuštenu bebu

Komentara 2

NV
novo vriijeme
19:30 14.03.2015.

Zar je majka djeteta samoj sebi smjestila ogromnu šljivu na lijevom oku. Istovremeno u Beogradu uhvaćena međzunarodna banda iz francuske koja je sa lokalnim banditima otela dvogodišnju djevojčicu iz ruku majke, imali su već i putovnicu za dijete. Da nijee ista banda i kod nas na djelu, ali se žena koja je trebala glumiti majku sažalila i ostavila dijete na cesti te anonimno javila policiji. To mi zvući puno uvjerivljije od priče da je majka sama sebi razvalila vrata i istukla se.

SA
samoborka
18:43 13.03.2015.

Novinaru..kako se na hrvatski knjizevno kaze jorgan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije