Incident u Osijeku

Motociklist udario u policijski motocikl i oborio ga, suputnica predala policiji drogu

policija
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
18.11.2015.
u 13:31

Suputnica je dragovoljno predala paketiće s više od pola grama kokaina, vrećice s više od deset grama marihuane, ručno izrađenu cigaretu s mješavinom duhana i marihuane te paketić s više od dva grama hašiša

Dok je policajac na motociklu regulirao promet na križanju Frankopanske i Svačićeve ulice u utorak navečer, udario ga je nogom u vozilo 45-godišnji motociklist koji se nepropisno kretao. 

-Uslijed udara policijski motocikl se srušio na bok na kolnik, dok je policijski službenik uspio sići prije udara - izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Suputnica mu je bila 41-godišnjakinja koja je, navodi se, dragovoljno predala paketiće s više od pola grama kokaina, vrećice s više od deset grama marihuane, ručno izrađenu cigaretu s mješavinom duhana i marihuane te paketić s više od dva grama hašiša.

Žena je kazneno prijavljena zbog droge, a muškarac prekršajno zbog incidenta s policijskim motociklom.

>>Pijan razbio nos djelatniku Hitne pomoći nakon prometne nesreće

>>Žena ugrizla policajca za ruku

Komentara 2

MI
mirr
19:13 18.11.2015.

ne kuzim

SU
subara
20:06 18.11.2015.

Ostavili čitaoce da malo razmisljaju tko je kome otac,a tko kome stric. Jbt Ruka,nos,patos. Kao kod Bruce Lee,za tren sve se desilo i sve se rijesilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije