iživljavanje

Ne želi reći kako je i zašto zatukao ženu

marko vidaković
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
11.11.2015.
u 08:00

Budući da od Vidakovića nije dobila ni riječ, sutkinja je zatražila liječničku dokumentaciju od bolnice u koju je žrtva zaprimljena

        S obzirom na to da Marko Vidaković (61), koji je lanjskog kolovoza nasmrt pretukao svoju suprugu Šimicu u Svetom Roku, na suđenju za teško ubojstvo na karlovačkom Županijskom sudu ne želi govoriti što se dogodilo kobnoga dana i brani se šutnjom, sutkinji Sandi Janković nije preostalo ništa drugo nego da zatraži liječničku dokumentaciju iz Opće bolnice Zadar u koju je Šimica dovezena i u kojoj je šest dana nakon tragedije preminula.

Na temelju te dokumentacije bit će napravljeno medicinsko vještačenje da bi se ustanovila kronologija događanja kobnoga dana. Naime, bračni je par bio sam kad se dogodila tragedija, prema svjedočenju njihove djece otac je tog dana bio pijan, a u tom stanju i agresivan. Tek drugog dana sin je majku nepomičnu i gotovo u nesvijesti našao u krevetu obiteljske kuće.

Obdukcija je pokazala da je pokojna imala čak 27 ozljeda, najvjerojatnije je premlaćena šakama i nogama, te da je kobna bila ozljeda glave – nagnječenje dijela malog i velikog mozga s krvarenjem. U prvom je razgovoru sa psihijatrom Vidaković spominjao negativne emocije vezane uz dugotrajnu ljutnju na suprugu i želju za samoubojstvom.      

>> 'Molila sam mamu da se razvede od oca, ali nije htjela'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije