nesreća na radu

U tvornici vapna u Siraču poginuo radnik, prignječio ga metalni uteg

hitna
Filip Brala/Pixsell
04.05.2012.
u 12:49

Prilikom otklanjanja kvara na peći za proizvodnju vapna prignječio ga je metalni uteg pričvršćen za hidrauliku na vratima peći

U tvornici vapna u Siraču rano jutros dogodila se nesreća na radu u kojoj je poginuo 36-godišnji Gabrijel Š. iz Sirača, priopćeno je iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Prilikom otklanjanja kvara na peći za proizvodnju vapna prignječio ga je metalni uteg pričvršćen za hidrauliku na vratima peći.

Zadobio je teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja. Njegovo tijelo prevezeno je u Opću bolnicu Pakrac gdje će se obaviti obdukcija.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
tintilinic100
13:07 04.05.2012.

To je katastrofa - ugašen je jedan mladi život. Užas.

OS
osica
15:14 04.05.2012.

- poštujmo radnike - često rade jako težak posao - na kakav grozan način se ugasio jedan mladi život. Pokoj mu duši sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije