velika akcija

Razbijen narkolanac na riječkom području: Uhićeno 30-ak osoba

dileri rijeka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
16.12.2015.
u 20:00

Koliko se zasad zna, istražitelji USKOK-a sumnjiče ih da su s narkobiznisom krenuli prije pola godine i djelovali kao zločinačka grupa u kojoj se znalo kakva je čija uloga

Uhićenjem tridesetak osoba, od kojih ih je 13 danas poslijepodne i navečer ispitano u USKOK-u u Rijeci, a protiv ostalih se, kako se doznaje, postupak nastavlja redovnim putem pa su nakon uhićenja pušteni da se brane sa slobode, razbijen je još jedan narkolanac na riječkom području.

Koliko se zasad zna, istražitelji USKOK-a sumnjiče ih da su s narkobiznisom krenuli prije pola godine i djelovali kao zločinačka grupa u kojoj se znalo kakva je čija uloga, od nabave do prenošenja, skladištenja i prodaje narkotika krajnjim korisnicima pa se u skladu s tim dijelila i zarada. Drogu, veće količine marihuane, kokain i amfetamin, redovno su nabavljali u Sloveniji i prodavali na riječkom i opatijskom području.

Među osumnjičenima ima i za različita kaznena djela ranije osuđivanih osoba. Nakon prvog ispitivanja osumnjičeni su vraćeni u pritvor, a u četvrtak bi trebali biti odvedeni pred suca istrage koji će odlučivati o prijedlogu USKOK-a za određivanje istražnog zatvora.

>> Diler (41) pao s heroinom vrijednim 250.000 kn

Ključne riječi

Komentara 23

KA
kafka
21:49 16.12.2015.

Teška robija za šljam hrvatskog društva. . . . . . . Baviti se tim poslom znači potkopavati budućnost Hrvatske i to tako treba gledati i oštro kažnjavati. Nije to nekakva kraša iz koristoljublja - radi se u potkopavanju budućnostii Države - hrvatske mladeži koja mora imati budućnost jer bez ne nema niti nas!!!

SC
schwertransport
20:43 16.12.2015.

Boju ih zmazali milicajci

NE
nenasjedajte
20:40 16.12.2015.

pravi zlocinci, cim se brane sa slobode.... gerila.. ovaj vecernjak i da zeli, vise nije u stanju bezbolno iskenjat izvjesce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije