Virovitica

Staford izgrizao dječaka (4) po licu i trbuhu

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.03.2015.
u 10:55

"Daljnje napade psa spriječili su djetetova majka i dvije odrasle ženske osobe", izjavio je Josip Štajdohar

Američki stafordski terijer napao je i izgrizao četverogodišnjeg dječaka na dječjem igralištu u Virovitici u subotu. Policiji je slučaj dojavljen odmah, prijavu su zaprimili oko 12.30 sati, a ozlijeđeni dječak prevezen je kolima Hitne pomoći u virovitičku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć i potvrđene ozljede od ugriza psa. Prema dostupnim informacijama, staford ga je izgrizao po licu i trbuhu, a dječak je nakon liječničke intervencije pušten na kućnu njegu, piše Glas Slavonije. 

"Istragom je utvrđeno da je pas vlasništvo 26-godišnjakinje, kojeg je u šetnju nepropisno i bez nadzora poveo njezin 30-godišnji dečko. U jednom trenutku na dječjem igralištu kod tobogana napao je četverogodišnjaka, koji se s majkom i dvoje malodobne djece igrao na igralištu, te mu s nekoliko ugriza po tijelu nanio ozljede. Daljnje napade psa spriječili su djetetova majka i dvije odrasle ženske osobe", izjavio je Josip Štajdohar, glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

O ovom događaju slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Virovitici, a o cijelom slučaju obaviještena je i veterinarska služba koja je jučer pregledala psa.

>> Američki staford zaklao Flokija, policija pucala da ga otjera

Komentara 12

GO
goran2hr
11:24 10.03.2015.

Iako volim takve pse, iritiraju me glupavi vlasnici koji takve pasmine puštaju sa povodca, bez brnjice, blizu škola, igrališta.... Takvo ponašanje treba kažnjavati i prije nego se desi zlo. Čim nekoliko vlasnika bude stvarno kažnjeno, a psi im oduzeti i ostali će prestati s takvim gluparijama. To što takav pas JOŠ nije napao nikoga, ne znači ništa. Njegovo je mjesto u dvorištu sa kvalitetnom ogradom ili vani na uzici s brnjicom.

ST
Stjef
11:22 10.03.2015.

Pas na spavanje, vlasniku 100.000kn kazne koju treba isplatiti žrtvi napada. Hvala i doviđenja.

Avatar fijolica
fijolica
11:22 10.03.2015.

A "prijatelji životinja" se zdušno zalažu da se psi ne drže na lancu! Gdje su sad njihovi komentari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije