Ekskluzivno

Zapucao tijekom deložacije: 'Sve su to mućke oko pretvorbe i povrata imovine'

Teofil K.
Foto: A-HSP
1/11
10.11.2014.
u 12:20

– Nisam pucao po njima, pucao sam u zrak da ih preplašim – ispričao je muškarac za Večernji list

– Htjeli su me izbaciti iz stana koji su moji roditelji kupili još prije 70 godina. Kao da sam ja ušao u nečiji stan. Sve su to mućke oko pretvorbe i povrata imovine zbog kojih sam pokrenuo postupak i na sudu. Nisam pucao po njima, pucao sam u zrak da ih preplašim. Nisu oni krivi, dobri su to dečki, odmah su pobjegli. Moja je obitelj ovdje sa mnom, nećemo odustati, tražimo da odgode deložaciju pa ćemo onda raspravljati mirnim putem – rekao je za Večernji list Teofil. K. (53) koji je jutros u stanu u Preradovićevoj ulici pod prijetnjom oružjem odbio deložaciju.

On se s tročlanom obitelji nakon toga bio zabarikidirao u stanu, a policija ga je odvela nešto poslije 12 sati.

>> Pucnjava na Cvjetnom: Policija odvela muškarca koji je pucao tijekom deložacije

Komentara 131

TH
than
13:08 10.11.2014.

Necu komentirati delozaciju, jer ne znam o cemu se radi, ali posjedovati kalasnjikov u sred Zagreba ?!?! Pretvaramo se lagano u africku drzavu.

DO
doktorica
15:23 10.11.2014.

prije 70 godina se stanovi nisu kupovali nego otimali...

LU
Lucina
15:22 10.11.2014.

Kad cete vec jednom delozirati Ivu Josipovica iz Zidovskog stana kda ce pravda zavladati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije