12.02.2011. u 12:00

Dragičeviću je godina loše počela jer mu je već Porezna uprava zaplijenila 650.000 kuna

Tomislav Dragičević opozvan je s mjesta člana uprave Ine, izvijestili su iz kompanije istaknuvši da pritom “nije dobio otpremninu”. A koju bi to otpremninu trebao dobiti vrli menadžer pošto je 2009. već dobio rekordnu otpremninu od 6,8 milijuna kuna i dobro o(t)premljen presjeo iz fotelje direktora u onu člana uprave? Dragičeviću je godina loše počela jer mu je već Porezna uprava zaplijenila 650.000 kuna, koliko je oštetio državu na razlici prireza jer je lažno prijavio prebivalište u Pušći.

Doživotni mudrac

Mesić primijetio da ćemo dugoročno svi umrijeti

Stjepan Mesić, doživotni bivši predsjednik, govoreći o dugoročnim ekonomskim planovima, citirajući Keynesa, primijetio je da smo “dugoročno, svi mrtvi”. Šteta što nije rekao kako ćemo preživjeti do tada.

Elementarna nepogoda

Kalinić promovira uporabu zviždaljke u potresu

Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba, ponovno je odlučio zastrašiti građane Zagreba najavama katastrofalnog potresa u kojem će se srušiti pedeset tisuća zgrada. Dok se njegove mračne vizije ne ostvare, Kalinić je odlučio zasuti Zagrepčane s tristo tisuća letaka koje je na njihov račun tiskao.

Letci su puni korisnih savjeta poput onog da prije potresa “provjerite stanje temelja”, ili “ako ste pod ruševinama – trebate se koristiti zviždaljkom”. Za građane koji Kalinića ne shvaćaju ozbiljno, u tristo tisuća primjeraka prikazan je i presjek Zemljine kore s posebno ucrtanim Mohorovičićevim diskontinuitetom. Nadamo se da Kalinić neće po kućama slati profesore fizike da ispituju jesu li građani dobro utvrdili gradivo.

Komentara 8

LO
LOGIC
12:38 12.02.2011.

blago novinama (i novinaru) koji smatra da su ovo teme od važnosti za RH... lako za privatizaciju voda ili kriminal.... ah...naviknuli smo već na to, red sapunica, red carpeta i ovakvih političkih komentara..... ----------- http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=11535:novi-svjetski-poredak-ii-dio-kontrola-uma-&catid=44:znanost&Itemid=154 ------------ http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=11501:i-franjevci-i-zelena-akcija-prozvali-vladu-zbog-privatizacije-hrvatskih-voda-qotro-se-protivimoq&catid=1:politika&Itemid=9 ------------- http://www.dnevno.hr/kolumne/josip_jurcevic/sokantno_neznanje_haskog_tuziteljstva/230272.html --------------- http://www.dnevno.hr/kolumne/zvonimir_hodak/kad_slucaj_hoce_i_mrtvac_prdne/226078.html

VU
vulgaris
12:44 12.02.2011.

A kad će tetec Tomo u zatvor? Ukrade 650000 kuna i trebao bi i odležati od 3 - 10 godina. I naravno vratiti pare.

JS
ja sam gladan
19:15 12.02.2011.

Kaj mu je loše počela godina? Tih 650.000 kuna je njemu kao meni 6,5 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?