Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ismijali Buffona

Ćorluka: Javio se tko će pričati o namještanju utakmica...

vedran corluka
Slavko Midžor/Pixsell
15.06.2012.
u 08:39

- Talijani su takvi, uvijek se nečega plaše. Ma, to su gluposti - kaže Luka Modrić.

Izjava Buffona da se plaši o \"duplom pasu\" Hrvata i Španjolaca izazvala je zgražanje kod naših igrača. Prvi ga je opleo Vedran Ćorluka.

- Ne znam tko ima probleme u svojoj zemlji oko namještanja utakmica, neka Buffon gleda sebe – kazao je Ćorluka.

Naš stoper imao je dosta problema s Balotellijem, ali u nastavku ga je ukočio.

- Malo smo lošije stajali u prvom dijelu, imali dosta problema u sredini terena. Balotelli je strašan igrač, znao sam da će biti teško s njim, ali kada je stigla pomoć bočnih igrača onda nije bilo problema. Uz pomoć publike poravnali smo. Možemo mi i protiv Španjolske, vjerujemo da ulazimo u čevrtzavršnicu – rekao je Ćorluka.

Ni Darijo Srna nije preskočio talijanskog kapetana.

- Ako on igra kladionicu to ne znači da mi igramo. Ne vjerujem, ako je to rekao, onda je bilo o šali – kaže Srna.

Slično razmišlja i Luka Modrić.

- Talijani su takvi, uvijek se nečega plaše. Ma, to su gluposti. Mi gledamo sebe i pokušat ćemo pobijediti Španjolsku, tako da ne budemo u nikakvim kombinacijama – rekao je Modrić.

A utakmica s Italijom?

- Bila su to dva različita poluvremena, oni su bili bolji prvo, mi drugo. Rezultata je realan, ali isto možemo žaliti za pobjedom. No, nema veze, pokazali smo zajedništvo, karakter, vratili smo se iz izgubljene situacije protiv tako jake reprezentacije kakva je Italija. Ako pokažemo zajedništvo borbenost, možemo izvući povoljan rezultat, koji će nas odvesti u drugi krug. Italija nam je pokazala put kako igrati protiv Španjolske, imamo se pravo nadati da ćemo odigrati dobru utakmicu. Vjerujem da će Hrvatska proći u drugi krug – kazao je Modrić, a Danijel Pranjić dobio je zadnjih 20-ak minuta, no dobro ih je iskoristio.

- Utakmica je bila teška, nismo se snašli u prvom dijelu, Talijani su nam lako dolazili u prigode što se ne smije događati. Uspjeli smo doći do boda, najbitnije je da nismo izgubili. Očekivao sam da će zadnja utakmica odlučivati tko će dalje, ipak smo mi tri podjednake ekipe – rekao je Pranjić.

Komentara 8

DU
Deleted user
09:30 15.06.2012.

Momci su dobro odigrali i protiv Irske i protiv Italije, ali sada smo slijedom okolnosti u nezavidnoj situaciji da ne smijemo izgubiti od Španjolske (neodlučeno ili pobjeda) dok Italija ima daleko lakšu zadaću pobijediti Irsku. Tako da...

EU
eugen
09:43 15.06.2012.

Hrvati,necu da cujem za pesimizam!! Sta su maleni spanjolcici za vas! zato...glavu gore. Dje vam je moral! Samo naprijed,hrabro! I pobjeda je vasa! Pozdrav od Crnogoraca!

LO
Lovro2101
08:27 16.06.2012.

Tako je Čarli on sam je uplatio lovu na na išpanjolsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije