Arsen Bauk:

'Dizajneri premalo vole Hrvatsku, Karamarko bi ih trebao prozvati!'

U HNK-u je obilježena 70. obljetnica osnivanja Narodne vlade Hrvatske. Ministri Arsen Bauk, Ranko Ostojić  i splitski gradonačalnik Ivo Baldasar
Foto: Tino Juric/PIXSELL
13.04.2015.
u 15:17

- Ja nisam prisustvovao razgovoru u Vladi o tablicama, ako ga je bilo – rekao je Bauk

- Izgleda da dizajneri nedovoljno vole Hrvatsku. Mislim da bi ih gospodin Karamarko trebao prozvati – komentirao je ministar uprave Arsen Bauk u Splitu aktualnu temu o registarskim tablicama, što je Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, koji je bio na istom događaju, odbio komentirati.

- Ja nisam prisustvovao razgovoru u Vladi o tablicama, ako ga je bilo – rekao je Bauk. Kaže da je preuranjeno govoriti o sastanku predsjednice Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića jer još uvijek nije sigurno hoće li do njega doći ili neće.

- Oni se sastaju oko onoga što su njihove zajedničke ovlasti. Javnost je u velikom očekivanju kada će se sastati i slikati, a kada su se sastali i slikali, sada se pitate hoće li se opet sastati. To je malo previše - rekao je Bauk.

>> 'Premijer nije imao pojma da se miče grb s tablica'

>> 'Dopustite premijeru da donese odluku i pokaže koliko mu je stalo do Hrvatske'

Komentara 15

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:30 13.04.2015.

Nastavljalju su igre bez granica. Kada nemaju sto konstruktivno ponuditi (dosta cesto), ide se putevima Stipice Mesica i lansiraju se kvazi-humoristicki komentari. Sada jos cekamo Zoku.

RA
ravko1952
15:35 13.04.2015.

To što ti Bauče neznaš je normalno ali bi dizajneri trebali znati da su nacionalna obilježja stvar razuma i emocija a ne dizajna.

VI
viluk007
16:04 13.04.2015.

1. Ti kao naručilac biraš koje ćeš dizajnersko rješenje prihvatiti, 2. Dizajneri su izjavili da im je iz vlade uvjetovano da sva ponuđena rješenja budu bez grba. Prema tome ne obmanjujte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije