MIHAEL ZMAJLOVIĆ:

'Govoriti o luksuzu sa 8 kvadrata uredskog prostora je besmislica'

Novi prostori Ministarstva zaštite okoliša
Foto: MZOR
1/9
15.10.2014.
u 20:04

Zmajlović je odgovorio na kritike zbog preseljenja Ministarstva i Fonda za zaštitu okoliša u Zagreb Tower

– I dalje tvrdim da je ovo preseljenje ušteda od 3,5 milijuna kuna za proračun – komentirao je za RTL ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kritike zbog preseljenja Ministarstva i Fonda za zaštitu okoliša u Zagreb Tower. Rekao je da Ministarstvo i agencije sada troše 9,7 milijuna kuna godišnje, a s preseljenjem će trošiti 6,2 milijuna kuna, što je ušteda od 35 posto godišnje.

– No, ono što je ovdje najvažnije reći jest da se nastoji manipulirati brojevima i osujetiti moja namjera da kao ministar racionaliziram poslovanje. Govoriti o luksuzu sa 8 kvadrata uredskog prostora po zaposleniku ili o sanitarnom čvoru i tušu, za mene je zaista besmislica – rekao je Zmajlović.

>> Ministarstvo zaštite okoliša: Selidbom ćemo ostvariti uštede

Foto: MZOR

Komentara 12

NV
novo vriijeme
20:34 15.10.2014.

Nije problem kada ministar ima tuš u uredu, problem je ako se ne oznoji od posla.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:04 15.10.2014.

...možda nema sanitarni čvor kod kuće...

OS
osica
21:41 15.10.2014.

A da mu poklonim košaru za prljavi veš ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije