15.03.2015. u 12:07

Branitelji su jučer na neprimjerenom mjestu, bez obzira na to što su susjedi pljeskali, na miran način ipak demonstrirali silu

I to je demokracija iako se na jučerašnjim prosvjedima nije dogodilo ništa društveno vrijedno te premda će porezni obveznici za to platiti neku cijenu.

Unatoč maslinovim grančicama u rukama, kao što su to svojedobno činili demonstranti koji su dolazili pred sjedište HDZ-a te stanove bivše premijerke Jadranke Kosor ili Vladimira Šeksa, i branitelji su jučer na neprimjerenom mjestu, bez obzira na to što su susjedi pljeskali, na miran način ipak demonstrirali silu koja kod članova obitelji Milanović može izazvati nelagodu. Kakav god da je premijer, kao i svaki drugi dužnosnik ima pravo na privatnost i poštivanje doma. To svi trebaju poštivati, pa i mirne prosvjede na takvim mjestima nije primjereno organizirati.

Simpatizeri protuprosvjednika zbog njihova onemogućavanja u odlasku u Savsku 66 mogu prigovarati kako ono što je dopušteno braniteljima nije dopušteno i drugima, ali što je policija trebala – riskirati sukob dviju skupina!? A principi, oni su od početka pregaženi, za što je uvijek kriva vlast.

>> Klemm: Iza protuprosvjeda stoji Zoran Milanović

>> Policija spriječila Zorana Ercega da se probije do braniteljskog šatora

Komentara 144

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
12:27 15.03.2015.

Dobro se sjećam kada su SDP-ove horde na čelu s Pernarom naricale i urlale ispod Kosoričinog, Hebrangovog i inih stanova ali tada se nitko nije javio niti stao u njihovu zaštitu, pa me čudi otkud sada tako žurne uvlakačke reakcije ??!! Tada ste govorili da je to demokracija, pa budite onda dosljedni i držite se jednakih mjerila !!! Dakle ovo je samo odraz demokracije u Hrvata !!!

DU
Deleted user
12:29 15.03.2015.

Branitelji su uljudno pozvali čovjeka na drużenje ( " zovi, samo zovi " ), podsjetili ga gdje je bio'91( " de-zer-ter" ) i podsjetili ga u kojoj zemlji żivi ( " Hrvatska, Hrvatska " ). Nisu kao tzv. facebook-ovci Kosorici spominjali haltere ili donje rublje. Razlika je očita pa i u osnovnom kućnom odgoju.

DU
Deleted user
12:25 15.03.2015.

onaj kupljen..sa povlastenim i priko reda..kreditom..ha..ha..ha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije