vrijedan 470 mil. kn

Klikom 'miša' Ostojić otvorio natječaj za obnovu Pulske bolnice

Rajko Ostojić,Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
31.01.2014.
u 15:45

O nagađanjima da je izgubio povjerenje premijera Milanovića Ostojić je kazao kako je u zadnje dvije godine napravio više nego li njegovi prethodnici.

Klikom "miša" na Elektroničkom oglasniku javne nabave danas je u Puli objavljeno međunarodno javno nadmetanje za izbor izvođača radova građenja, rekonstrukcije i dogradnje postojećih zgrada unutar kompleksa Opće bolnice Pula, čemu je nazočio i ministar zdravlja Rajko Ostojić.

Natječaj ostaje otvoren 60 dana, objavljuje se u Narodnim novinama i Službenom listu Europske unije, a potom kreće rok dvojmesečni rok za izbor izvođača. Procijenjena vrijednost projekta iznosi 470 milijuna kuna bez PDV-a, a planirani je rok za dovršetak gradnje 36 mjeseci.

- Očekujem da ćemo početkom sljedećeg mandata doći otvoriti tu bolnicu - kazao je ministar Ostojić napomenuvši kako će gradnja pulske bolnice biti najznačajnija investicija u hrvatskom zdravstvu. Na upit novinara o sudbini Imunološkog zavoda ministar Ostojić je kazao kako Imunološki zavod ima svoju perspektivu.

- Ono što je važno je prozivodnja plazme, krvnih derivata i cjepiva, iako je nažalost licenca od Svjetske zdravstvene organizacije nestala prije deset godina, a druga istječe koncem sljedeće godine - kazao je Ostojić.

Ponovio je da je za uhićenje Ivice Babića, predsjednika Sindikata liječnika, čuo iz medija, no nije krio ljutnju zbog pitanja ima li on s time kakave veze. O nagađanjima da je izgubio povjerenje premijera Milanovića Ostojić je kazao kako je u zadnje dvije godine napravio više nego li njegovi prethodnici.

>>Ministar Rajko Ostojić u nemilosti premijera Milanovića

Komentara 4

NO
novkovka
16:46 31.01.2014.

šta je on napravio u 2 godine.VELIKO NIŠTA!! sramota takve države da ima loše bolnice.čovjek ide na operaciju,ne umre od neuspjele operacije već od udara struje,jer sve i svugdje curi voda.

RA
rafael13
20:34 31.01.2014.

Valter Flego, još jedna moralna vertikala iz SDP-eove sestrinske stranke.

NV
novo vriijeme
20:42 31.01.2014.

Kako onda nema za kirurške rukavice i toalet papir, a ima za gradnju bolnice, nešto Ostojić slabo zna šta mu se događa u resoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije