Slavonski Brod

Mali izbjeglica s opeklinama prevezen u Zagreb

izbjeglice
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/14
10.11.2015.
u 15:06

Zdravstveno stanje dječaka je stabilno, ali zbog potrebe daljnjeg liječenja prebačen je u Zagreb, u bolnicu u Klaićevoj

U brodski izbjeglički kamp u noći s ponedjeljka na utorak stigao je petogodišnji dječak s teškim ozljedama nogu. Naime, on je prije nekoliko dana zadobio opekline trećeg stupnja, koje nisu bile liječnički tretirane.

- Odmah po dolasku u kamp, dječaka smo pregledali i prebacili ga u slavonskobrodsku bolnicu, gdje je operiran - kazala je Maja Grba Bujević, načelnica kriznog stožera Ministarstva zdravlja.

Kako doznajemo, zdravstveno stanje dječaka je stabilno, ali zbog potrebe daljnjeg liječenja prebačen je u Zagreb, u bolnicu u Klaićevoj. Opekline je, navodno, zadobio u Srbiji. Izbjeglice su tijekom odmora od višednevnog putovanja zapalili vatru kako bi se ugrijali, a vatra je dječaku zahvatila noge i teško ga ozlijedila.

>> Miro Cerar: Stavit ćemo ogradu na granicu s Hrvatskom

Komentara 3

DU
Deleted user
15:40 10.11.2015.

Super su se dosjetili, opeci podmladak i onda pecaj simpatije.

PA
pavo
20:14 10.11.2015.

Nevjerojatno! Iz Srbije su dječaka, koji se tamo povriedio, poslali u Hrvatsku! Dakle u Srbiji nema ni bolnica ni liečnika!

PA
pavo
20:12 10.11.2015.

Nevjerojatno! Iz su Srbije dječaka, koji se tamo povriedio, poslali u Hrvatsku! Dakle u Srbiji nema ni bolnica ni liečnika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije