sunčana subota

Konačno je stiglo ljeto! Kupači okupirali hrvatske plaže

plaže Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/22
05.07.2014.
u 14:25

Lijepo sunčano vrijeme i slobodnu subotu mnogi su danas iskoristili za sunčanje i uživanje na plažama te kupanje u moru.

Lijepo sunčano vrijeme i slobodnu subotu mnogi su iskoristili za sunčanje i uživanje na plažama te kupanje u moru.

Najtoplije mjesto u Hrvatskoj u 13 sati bile su Ploče sa 30 stupnjeva Celzijevih, a jedan manje je izmjeren u Daruvaru, Županji, Kninu, Kutjevu, Sisku, Slavonskom Brodu i Šibeniku.

28 stupnjeva Celzijevih grijalo je stanovnike Zagreba, Splita, Osijeka, Malog Lošinja, Makarske, Komiže, Nove Gradiške, Bjelovara i Bilogore, piše DHMZ.

U fotogaleriji možete vidjeti kako je danas bilo na plažama u Splitu i Vodicama.

>>Prvi pravi ljetni vikend započeo gužvama i nesrećama

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Komentara 3

MX
Mister X
22:50 05.07.2014.

Brela Hotel 4 **** Je 2-3% Hrvati. sve ostalo što je okupiralo plaže nisu Hrvati ! sad sam se vratio od tamo i znam 100% ! U fotogaleriji možete vidjeti kako je danas bilo na plažama u Splitu i Vodicama.cama. Domačih ljudi tu na slici koji su došli isklučivo na more je malo jako malo Hrvata veeeeeeliiika večina su stranci ! Kao može umirovljenok Hrvat i koliko na more ? 80 kuna -Bus Kuna autobus ujutro iz Zagreba i navečer natrag to se organizira zaista ...

VM
Vatro Marx
20:03 05.07.2014.

U nadi da će ova godina biti više turista od prošle pošto je situacija kritična u Tursku i sa druge strane Mediterana,Španjolska je prošle godine imala sesdeset i pet milijuna turista,a dosada na Grad Canaria za ovaj početak sezone većć Stolo dvanaest milijuna,zamislite sve do kraja sezone na otocima i čitavoj Španjolsku U nadi su da ce takodje ova godina biti još više, u nadi da i u Hvatsku takodje visoka posjeta.

BO
Bosnjak
18:38 05.07.2014.

Ja se nadam da necete imati niti jednog gosta iz BiH ! ni glupog Muju ili Sulju ili u krajnjem slucaju i Laraza iz BL ! Nadajmo se i zbog vas a i zbog nas da ni jednog feninga iz BiH nece biti potroseno na "vasem" moru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije