Ured na Pantovčaku

Predsjednica nastavlja uređenje, crveni tapison zamijenila plavim

tepih
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/2
07.08.2015.
u 20:50

Prethodni se tapison od starosti doslovce raspadao i prolaznicima ostajao na cipelama pa je bilo vrijeme da ga se zamijeni

Predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović nastavlja preuređivati svoje radno mjesto. Nakon što je ”deložirala” Titovu bistu i ostavštinu bivšeg jugoslavenskog predsjednika, odlučila se i na promjenu tapisona u predvorju svog ureda na Pantovčaku.

Umjesto starog, pohabanog tamnocrvenog tapisona predsjednica Grabar-Kitarović, njeni suradnici i visoki uzvanici ubuduće će se na Pantovčaku šetati po nebeskoplavom tapisonu.

Razlog ove male promjene u uređenju vrlo je jednostavan. Glasnogovornik predsjednice Luka Đurić objašnjava da je tapison promijenjen prije otprilike dva mjeseca i to zato što se zbog dotrajalosti raspadao i prolaznicima doslovce ostajao na cipelama.

S obzirom na to da je postavljen prije petnaestak godina, bilo je i vrijeme da se promijeni.

Ne čudi i što se predsjednica odlučila baš za plavu boju koju jako voli. I na svojoj inauguraciji nosila je upravo kostim nebeskoplave boje, a općenito je se često može vidjeti u toj boji. “Zlobnici” će vjerojatno boju tapisona povezati s HDZ-om, ali to su, kažu na Pantovčaku, gluposti. 

>> Titova bista s Pantovčaka stigla u kumrovečko Staro selo 

>> Računi za Visoku 22 ne stižu na Pantovčak niti bi ih predsjednica platila

Komentara 147

ME
medvedgrad
21:31 07.08.2015.

Pa ZNA SE, čija je ona istinska predsjednica.

ME
Meter
08:36 08.08.2015.

Povlači moćne strateške poteze, puna je nadahnuća. Naravno, u našu korist!

DU
Deleted user
21:15 07.08.2015.

Sad je novi tepih problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije