prvi susret

Premijer Orešković u utorak se sastaje s Angelom Merkel

Tihomir Orešković i Zdravko Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.02.2016.
u 19:55

Hrvatski premijer i njemačka kancelarka sastat će se u utorak, 1. ožujka u Berlinu, a tema sastanka bit će bilateralna i europska politika, regionalna pitanja te situacija na zapadnom Balkanu

Premijer Tihomir Orešković sastat će se s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Objavio je to glasnogovornik njemačke vlade Steffen Seibert. 

Hrvatski premijer i njemačka kancelarka sastat će se u utorak, 1. ožujka u Berlinu, a tema sastanka bit će bilateralna i europska politika, regionalna pitanja te situacija na zapadnom Balkanu. 

>> 'O šefu SOA-e nisam još donio odluku. Uzet ću si vremena i sve ispitati'

Komentara 24

Avatar Izdajnik
Izdajnik
20:48 26.02.2016.

Zna čovjek.. Konačno neko pismen na kormilu Hrvatske

DU
Deleted user
20:05 26.02.2016.

Napokon! Opet dobri s Njemackom.

DA
Darko22
22:09 26.02.2016.

Oreškoviću, nedao ti bog da se vratiš sa tog sastanka sa vijesti da si se obvezao da će RH primiti par tisuća onih divljaka koje si je ona zvala u njemačku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije