Tomislav Panenić

'Nije istina da Hrvatska nema svoga predstavnika na Arbitražnom postupku u Londonu'

Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.04.2016.
u 12:19

Prema nekim ranijim najavama konačan ishod arbitraže trebali bi se znati do kraja godine gdje se očekuju povoljni rezultati za Hrvatsku.

Izjava bivšeg ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka kako na arbitražnom sudu u Londonu, u postupku INA – MOL, Hrvatska nema svoga predstavnika danas je reagirao i ministar gospodarstva u Vladi RH Tomislav Panenić.

-Puno loših izjava može se čuti u zadnje vrijeme ali ova arbitraža nema veze s politikom jer ona je u interesu Hrvatske. Izjave Vrdoljaka nisu točne jer na postupku u Londonu je pomoćnik ministra za energetiku u Ministarstvu gospodarstva Zdeslav Matić. Postupak je u tijeku i stoga za sada ne možemo davati nikakve druge informacije. Međutim, ne može se reći kako nismo zainteresirani za ovaj postupak, rekao je Panenić dodajući da se sva događanja u tijeku arbitraže prate vrlo.

Prema nekim ranijim najavama konačan ishod arbitraže trebali bi se znati do kraja godine gdje se očekuju povoljni rezultati za Hrvatsku.

>> Sanader u Londonu na Arbitražnom sudu: Nisam svjedok MOL-a, nego istine. Mita nije bilo

Komentara 7

DU
Deleted user
14:43 16.04.2016.

Vrdoljak nikad nije znao što se treba raditi po pitanju energetike, osim što je sa Norvežanima sklopio nepovoljan ugovor po Hrvatsku....I strpao sebi u džep proviziju. To zna dobro kao i Sanader. Ostalo je samo lupetanje, i govori koje ne možeš poloviti ni za glavu ni za rep.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:39 16.04.2016.

A što će nam tu predstavnik, to ionako ne možemo dobiti ni pomoću trikova, tu je cijela stvar jasna, taj proces smo izgubili i opet ćemo trpjeti štetu jer su se oni koji daju novce Savi Štrbcu da snima filmove o Dvoru na Uni htjeli pokazati kao domoljubi, a opet će, i to već pismeni ljudi jasno vide, nakon ove presude ispasti obične demagoške komunjare.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:03 16.04.2016.

Pa Sanader je tamo, kaj ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije