gost na inauguraciji

Vučić po dolasku u Zagreb položio cvijeće na spomenik Nikoli Tesli

vučić
Foto: HINA/POOL/Denis Ceric/PIXSELL
1/8
15.02.2015.
u 09:04

Nakon svečanosti imat će odvojene susrete s ministricom Vesnom Pusić, a potom i prvi službeni sastanak sa predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Zagreb gdje će prisustvovati inauguraciji  Kolinde Grabar Kitarović.

Po dolasku u Zagreb položio je cvijeće na spomenik Nikoli Tesli, gdje ga je dočekao predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća Milorad Pupovac.

Prije inauguracije prisustvovao je Svetoj arhijerejskoj liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja gospodnjeg koju će služiti mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, a zatim ima sastanak s mitropolitom Porfirijem i Pupovcem, javlja Tanjug.

Nakon svečanosti imat će odvojene susrete s ministricom Vesnom Pusić, a potom i prvi službeni sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

>> Vučić: U Hrvatsku nosim poruku mira i suradnje

Komentara 198

19
1995josip
09:19 15.02.2015.

Sada bi ga trebalo zadržati dok srbija ne pusti na slobodu Veljka Marića koji je branio svoju Hrvatsku Domovinu , za razliku od premijera i predsjednika srbije koji su sa četnicima iz srbije po Hrvatskoj ubijali i radili ostale zločinene . Veljko nije ratovao po srbiji za razliku od ove dvojice Šešeljevih četnika , Hrvatska ima pravo po tome kako se srbija ponaša da uhiti i procesuira na 12 godina zatvora sve one srpske četničke dobrovoljce koji su vršili agresiju u Domovinskom ratu na Hrvatsku .

KE
kenedi
09:36 15.02.2015.

dobrosusjedski odnosi to je nesto najvrednije rat je prosao vec 30 godina prohujalo koga vise interesuje taj rat gledase u buducnost

Avatar cheguevara..
cheguevara..
09:41 15.02.2015.

Sve je isto, samo njega nema. Citava Juga na okupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije