Bandić o smjeni:

'Žalostan sam što se to događa u SDP-u. Linić je bio posljednji Mohikanac'

Milan Bandić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
07.05.2014.
u 10:07

Bandić se nada kako su Linićevim odlaskom stvoreni preduvjeti da mladi lavovi krenu efikasnije voditi zemlju

– Žalostan sam zbog toga što se događa u SDP-u. Predsjednik vlade očito ima najbolje informacije i povlači poteze. Želim mu da što prije ekipira i stranku i Vladu i počne rješavati probleme – poručio je jutros zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dok je komentirao jučerašnju smjenu ministra financija Slavka Linića.

Bandić je naglasio da je Linić posljednji Mohikanac i dodao je kako se nada da su njegovim odlaskom stvoreni preduvjeti da mladi lavovi krenu efikasnije voditi zemlju.

>>Linić o smjeni: To je odluka premijera i ja je prihvaćam. O svemu ću govoriti nakon 25. svibnja
 

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
10:41 07.05.2014.

Milane. Milane, Linić nije bio Mohikanac nego neurotični kolerik!

DU
Deleted user
10:17 07.05.2014.

Ovo "posljednji mohikanac" prevodim si sa "rigidni komunist". Mislim da je Bandić tako i mislio samo se nije usudio uporabiti te riječi.

AN
Android
10:17 07.05.2014.

Da, stvarno si žalostan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije