12.01.2012. u 12:00

Srećom barba Luka već je otišao u mirovinu, jer bi samo on umjesto tablice novozaposlenih priložio nekoliko metara registratora i to bez popratnih pisama.

Siniša Kuhar, glavni tajnik Sindikata državnih službenika, govoreći o stanju državne uprave iznio je zanimljiv prijedlog da svaki ministar na početku i na kraju mandata osim imovinske kartice koju moraju predati napravi još jednu tablicu. U toj drugoj tablici evidentiralo bi se koliko je zaposlenih u ministarstvu na početku i na kraju mandata. Srećom je barba Luka već otišao u mirovinu, jer bi samo on umjesto tablice novozaposlenih priložio nekoliko metara registratora i to bez popratnih pisama.

Mlađahni Vrdoljak ruga 
se Skansiju da je prestar

Antun Vrdoljak, član MOO, narugao se imenovanju Petra Skansija za pomoćnika ministra Jovanovića jer ima 68 godina i nije u cvijetu mladosti. Primjedba bi bila efektnija da sam Vrdoljak nema 80 godina.

Hrvatska sve uspješnija u gašenju industrije

Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i prirode, već se može pohvaliti prvim, doduše pomalo plinovitim, rezultatima. Hrvatska je, kaže Mirela Holy, ispunila obaveze iz Kyoto protokola za 2012. godinu i smanjila emisiju štetnih plinova u odnosu na 1990. za pet posto. Zasluge za ovaj uspjeh ipak ne pripadaju samo ministrici jer su u gašenje niza industrijskih postrojenja velik trud ugradile sve vlade u posljednje 22 godine.

Dojkić strahuje da će ostati “Sanaderov nesuđeni zet”

Andrej Dojkić, Sanaderov nesuđeni zet, priznao je kako strahuje da bi njegova glumačka karijera mogla biti obilježena stigmom “Sanaderov nesuđeni zet”. Mladi glumac dospio je ovog tjedna na naslovnicu Globusa, što bi u nekim drugim okolnostima bio lijep uspjeh da se nisu ostvarila njegova najgora strahovanja i da povod nije upravo ispovjed Sanaderovog nesuđenog zeta istražiteljima Uskoka. Andreja Dojkića istražitelji su ispitali kao svjedoka i ne terete ga ni za kakav kriminal. Neke sporne Sanaderove pozajmice glumac je uredno vratio, ali jedino što nikako ne može vratiti je nesretna odrednica “Sanaderov nesuđeni zet”.

Komentara 3

TO
Toni50
16:08 12.01.2012.

Antun Vrdoljak, član MOO, narugao se imenovanju Petra Skansija za pomoćnika ministra Jovanovića jer ima 68 godina.. kao novinar mogu to pametno napisati podvaliti Vrdoljaku. Iako se nije radilo na ruganju nego o replici da za takav veliki i teškiški posao položaj treba da bude netko tko živi u hrvatskoj i da je mlađe životne dobi. Ne netko tko je več zaradio mirovinu i da uzima posao onima koji trebaju moraju da rade za ostavrenje iste ...

AR
arjavas
18:08 12.01.2012.

Šušak, Mudrinić , i mnogi drugi došli su u Hrvatsku sa plupraznim koferom i tu postali bogataši, i obavljali značajne funkcije u hrvatskoj vlasti. Zašto nebi Skanssi koi je mnogo dao za hrvatski sport i kao sportaš i kao trener mogao biti pomočnik ministra. Ako sada živi u Sloveniji , kakav je to problem , pa vratit će se doma.

VI
vidimškoj
21:17 12.01.2012.

Malo me nasmijalo ovo:::::glavni tajnik u sindikatu....?????..a koliko to ima pomoćnih tajnika u sindikatu.????? Zar je čudno da onda ministri zaposle svoje selo i još dva sela sa strane. A šta napisat o političkim podobnicima i nagloosvještenim hrvatinama.Gadljivo mi jee to više iti komentirat pa bi samo napomenija da se Skansi krvavo znojia da bi zaradija to šta je u sportu zaradija a ovi redatelj i olimpijac šta sa sportom ima veze koliko ja sa svemirom šta mu tek rastu umnjaci je uvik visija na državnoj sisi. Kod nas još uvik važi parola da šta si veći seljak to si sposoban za sve funkcije i uloge. Pa da nije adezea i pretvorbe tj.pljačke države za vrime rata i te kako bi se kod nas još dimilo.Evropa je prije domovinskog rata mislila da kod nas ima par aktivnih vulkana a danas tu i tamo proradi neki fumar i to sušione pršuta. Šteta da se nesuđeni zet nije udomija jer bilo bi i za njega a boga mi i za njegovu bližu i daljnu rodbinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?