Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO POZNATIH – Iva Jerković kod bake u Ninu

Iva Jerković u pohodu na skrivene uvale

inv-iva-txt.jpg
import
20.07.2006.
u 16:58

Jedna od naših najpoželjnijih TV voditeljica Iva Jerković ovih se dana odmara kod bake u Ninu, gdje smo je potražili da bismo provjerili drži li doista dijetu kako se "šuška". Ne, nisam na dijeti! Doista jedem samo voće, ali i sladoled otkrila nam je Iva, koju smo sreli prilikom kupnje svježe porcije grožđa, smokava, nektarina i ostalih delicija koje i te kako uspijevaju u plodnom zadarskom kraju.

Najdraži mi je sladoled iz automata, i to onaj od vanilije i jagode povjerila nam je, s osmijehom odbacujući svaku mogućnost da je i ona "u blaženom stanju" poput svoje prijateljice Maje. Moram se dobro opustiti prije polaska na put s prijateljicama dodala je i objasnila da već sljedeći tjedan kreće u "pohod" na skrivene uvale Visa, Hvara, Brača i mnogih drugih otoka.

Nikako da prestanem razmišljati o poslu koji me čeka na jesen požalila se Iva, kojoj će prva jesenska obveza biti naporne govorne vježbe na Hrvatskoj radioteleviziji.

Ženski razgovori sigurno će mi pomoći da zaboravim brojne profesionalne i društvene obveze koje sam "odradila" prošle sezone kaže. Isprativši je do plaže poželjeli smo joj puno uspjeha, kako u opuštanju, tako i u stjecanju lijepe linije i blistavog tena, koji će u kombinaciji s govornim treninzima Ivi sigurno omogućiti onoliko pojavljivanja na malim ekranima koliko to zacijelo želi velik dio muškog auditorija.

Želite prijaviti greške?