Jastrebarsko

Milanović: Domoljubna koalicija radi za svakog 'šufta' sa strane

milanović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/12
24.10.2015.
u 11:57

Kad su u pitanju građani ili banke, oni su za banke, nastavlja Milanović

Predsjednik Vlade Zoran Milanović obišao je u subotu ujutro radove na denivelaciji križanja državne ceste D-310 i željezničke pruge u Jastrebarskom, javlja N1 televizija

 - Danas kad kažemo da nema povratka na staro, podcjenili smo što je staro, jer je rupčaga u koju nas želi dovesti HDZ gora je od onog što je bilo, gore je od Sanadera, gore od Jadranke Kosor koja i nije bila tako lošaHDZ je pošast i moramo im pružiti otpor. Između njih i nas je nepremostiv ocean razlika, oni tjeraju strah u kosti manjinama - bilo da su to gay osobe, bilo da su u pitanju nacionalne manjine, uvijek su bili blizu plijena da mogu nešto 'klepnuti'', tvrdi premijer.

 - Mi volimo domovinu 10 puta više nego lažna Domoljubna koalicija koja radi za svakog 'šufta' sa strane, a kad je u pitanju INA ili MOL, oni su za MOL. Kad su u pitanju građani ili banke, oni su za banke, nastavlja Milanović.

 - S crnim vragom su se u stanju utalit' da bi napakostili Domovini, to nisu domoljubi. Ja sam spreman za još četiri godine mandata, relativno sam mlad, ali star sam po iskustvu. Koalicijski partneri me nisu gušili kao što su gušili Račana koji je morao odustati i 'predati oružje', a znate tko je nakon njega došao. A ovi koje žele doći su još gori, kazao je Milanović.

>> Milanović u Puli poručio IDS-u: Idemo zajedno uzeti što više

Komentara 82

DR
drugPlenky
12:53 24.10.2015.

Opet koristi naše novce za svoju propagandu, fuj

KU
Kuburamile
12:20 24.10.2015.

Mile vrati nas na STARO, vrati nam standard koji smo imali prije nego si počeo dijeliti lovinu svojim partijašima, vrati nam cijene kruha, mlijeka, vide, benzina,

KU
Kuburamile
12:15 24.10.2015.

Mile vrati nas na STARO, vrati nas na dug koji si zatekao, vrati nam ukradenih sto milijarda koliko si Hrvatsku zadužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije