GLAVNI TAJNIK HDZ-A

Brkić na Facebooku udara po Milanoviću: Briselski Zoka eksplodirao je od sreće!

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
03.12.2015.
u 22:15

U objavi pod naslovom "Licemjerje briselskog Zoke u mračnom crvenom vilajetu" Brkić je komentirao današnja događanja na zasjedanju Sabora

Briselski Zoka danas je još jednom demonstrirao svoje licemjerje i beskrupuloznost kojom se poigrava s ljudima, kao što se u zadnje četiri godine poigrava s Hrvatskom – započeo je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić svoj današnji post na Facebooku u kojemu kritizira šefa SDP-a i premijera Zorana Milanovića.

U objavi pod naslovom "Licemjerje briselskog Zoke u mračnom crvenom vilajetu" Brkić je komentirao današnji neuspjeli pokušaj konstituiranja Sabora.

– Nakon što prijetnjama, ucjenama, medijskim reketarenjem i nemoralnim ponudama nisu uspjeli srušiti MOST, SDP-ovci su hineći želju za suglasjem, u pažljivo planiranom i izrežiranom igrokazu, predložili g. Podolnjaka za predsjednika Hrvatskog sabora, a da pritom nijedan od zastupnika MOST-a nije dao svoj potpis za njegovu kandidaturu!? Kada je g. Podolnjak, doveden pred zid SDP-ovih zaplotnjačkih igara, morao odustati od kandidature, BRISELSKI ZOKA je eksplodirao od sreće! Ministre, give me five! Ostvarili smo svoj naum, sjednica je prekinuta, a druge ćemo optužiti za to! – objavio je Brkić.

Jedan od najvažnijih HDZ-ovaca također se upitao "do kada će građani biti taoci "mentalnog komuniste" koji je svojim neznanjem i nesposobnošću doveo Hrvatsku do gospodarsko-socijalnog ponora, čija je politika otjerala više od 100.000 naših sugrađana u tuđinu, a njih 320.000 blokirala?"

[ LICEMJERJE BRISELSKOG ZOKE U MRAČNOM CRVENOM VILAJETU ]BRISELSKI ZOKA danas je još jednom demonstrirao svoje...

Posted by Milijan Brkić on 3. prosinca 2015

 

>> Predstava na Markovu trgu trajala je manje od 25 minuta

>> Most pozvao SDP i HDZ na sastanak: Ako se odazove samo jedna strana, samo s njom nastavljamo pregovore o Vladi!

Komentara 127

Avatar juricamesko
juricamesko
22:51 03.12.2015.

Gospodine Brkiću građani će biti taoci mentalnog komuniste sve dok se budu ponašali kao ovce.kada peradarska koalicija nakon 4 godine katastrofalnog vođenja ove zemlje dobije 56 mandata onda hrvatski građani nisu ništa drugo do ovce.kada je premijer hrvatske dezerter,slučajni premijer kojem branitelji smrde,kada je hrvatski premijer osoba bez minimuma kućnog odgoja,etike i morala , premijer hrvatske koji ne poštuje niti jednu hrvatsku instituciju onda su građani hrvatske koji daju glas takvoj osobi i stranci zaista ovce.takve ovce zaslužuju da ih se vodi na šišanje.

Avatar Cinco
Cinco
22:55 03.12.2015.

Odlične Brkićeve izjave posljednjih dana. Ako je Brkić prepisivao, onda se iz aviona vidi da je Milanović kupio diplomu ili mu ju je tata "nabavio" preko drugova iz partije.

ZZ
Zagreb Zagreb
22:31 03.12.2015.

Svako slovo istinito! Bravo G. Brkicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije