Stipe Petrina upozorava

Mogli bi postati bezemljaši na svojoj djedovini, izađite na izbore

stipe petrina i udruga solidarnost
Foto: Frane Šarić
07.10.2015.
u 15:25

Dobio je podršku udruge Solidarnost za nastup na izborima u 9. izbornoj jedinici

Stipe Petrina u Zadru je dobio podršku udruge Solidarnost za nastup na izborima u 9.izbornoj jedinici. Obećao je da će ulaskom u Sabor biti njihov glas o propasti zadarskih tvrtki i radnih mjesta u Zadru. 

– I u Zadru i u Šibeniku uništene su tvrtke i deseci tisuća radnih mjesta. Velike stranke neće provesti reindustrijalizaciju i reagrarizaciju, kao ni reformu javne uprave koju treba smanjiti za jednu trećinu. Mi ćemo ćemo postati bezemljaši na svojoj djedovini. Hrvatska nije pravna država, nego feudalna država u kojoj su udruženi korumpirani sustavi napravili inkviziciju 21.stoljeća. Mislim da je 25 godina dosta narodu da se otrijezni – rekao je Petrina.

>> Tko podržava Petrova neka glasa direktno za HDZ!

Komentara 6

TT
tTony
23:11 07.10.2015.

di si bio da sada sta nisi spsava TLM u Sibeniku sad ti tribaju glasovi pa upozoravas zadrane i sibencane za bolju fotelju

BU
Bulaba
20:44 07.10.2015.

Stipe Petrina voli druga Tita, dakle radi se o notornoj jugoslovenčini, dakle nema moj glas i nadam se da će ga do izbora pogoditi plamteća užarena kugla koja će pasti s neba, a koju će osigurati Milanović i Ostojić u okviru plana G u rješavanju migrantske krize.

PR
prepri43
22:56 07.10.2015.

Ovaj jadnik bi htio jeftinom demagogijom u sabor pa u debelu mirovinu, ali ništa od toga ako ima Boga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije