Torcidaši na nogama

Zvižduci i uvrede navijača Hajduka na HDZ-ovu skupu u Splitu: Izdaja, izdaja! Lopove!

Foto: Video Screenshot
1/6
07.09.2016.
u 20:40

"Splićani i Splićanke, Torcido, dobrodošli na naš završni skup. Sjetimo se dolaska Vlaka slobode, poruke s rive su uvijek odjekivale. Danas smo ponovno u Splitu gdje kuca ponosno hrvatsko srce", ovim riječima otvorio je Petar Škorić HDZ-ov predizborni skup u Splitu

HDZ-ov veliki predizborni skup održan je večeras na splitskoj rivi. Na njemu je sudjelovao predsjednik stranke Andrej Plenković, ali i general Damir Krstičević.

 Osim građana, na skupu se okupilo oko 200 članova udruge 'Naš Hajduk' koji su otvoreno prosvjedovali protiv neprovođenja Zakona o sportu vodstvu HNS-a.

Predsjednik splitskog HDZ-a, Petar Škorić prvi se obratio građanima, kako javlja 24 sata.

– Splićani i Splićanke, Torcido, dobrodošli na naš završni skup. Sjetimo se dolaska Vlaka slobode, poruke s rive su uvijek odjekivale. Danas smo ponovno u Splitu gdje kuca ponosno hrvatsko srce, da pozdravimo vjerodostojnog čovjeka koji se radom potvrdio da ono što govori to i provodi. Zazovimo pobjedu za jaki Split, Dalmaciju i Hrvatsku.

Mi smo nakon svega lutanja došli u poziciju da zemlja mora imati jaku i čvrstu ruku, a to može samo vjerodostojan čovjek. Pa neće Split dati glas za 'mostove' koji kažu da neće fotelje, a već se za njih otimaju. Nama treba Pelješki most, Čiovski most i most iz Kaštela, a ne trebaju nam 'pametni' koji su napravili privatnu obiteljsku stranku kojoj je najvažnije izbaciti vjeronauk iz škola – kazao je Škorić.

 

Tijekom govora ljutiti navijači i prosvjednici uzvikivali su 'Izdaja, izdaja', 'Zakon o sportu', 'Lopove, lopove' i zviždali političarima. 

Torcida je ostvarila i dano obećanje. Naime, na zvonik Sv. Duje postavili su transparent o Zakonu o sportu i podsjetili da izravnim krivcem smatraju bivšu HDZ-ovu vlast i na neprovođenje spomenutog zakona. 

>> SDP-u za loše stanje u nogometu kriv HDZ, Most traži provedbu Zakona o sportu, HDZ bez odgovora

Komentara 111

ZR
Ze Roberto u
20:51 07.09.2016.

Pa nisu to navijaci.....to su vlasnici ajduka

GU
General_U
20:55 07.09.2016.

danas je ostoja i još jedan s liste sdpea cili dan na radio dalmaciji ponavljao što ovi iz udruge izvikuju kakav hajduk kakva torcida ovo su sluge ostoje rankovića i orijune svastićari.

TO
Torcidas
21:32 07.09.2016.

To su navijači ZVEZDE, DELIJE, a đe je Pavasović sin osuđenog četnika 1945-te, vođa delija jeli on jos vodi Hajduk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije