zse danas

Veliki porast prometa, Atlantic Grupa najlikvidnija

Zagrebačka burza ilustracija
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
14.08.2015.
u 18:01

Sektorski indeksi dan su završili s promjenama u rasponu od +1,35 posto koliko je porastao CROBEXindustrija do -0,19 posto koliko je pao CROBEXturist

 
Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili tako da je CROBEX porastao za 0,04 posto na 1.805,56 boda dok je CROBEX10 pao za 0,23 posto na 1.050,46 bodova, prenosi hrportfolio.hr

Sektorski indeksi dan su završili s promjenama u rasponu od +1,35 posto koliko je porastao CROBEXindustrija do -0,19 posto koliko je pao CROBEXturist. Obveznički indeksi su pali; CROBIS je smanjen za 0,10 a CROBIStr za 0,08 posto.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na jučer i to za visokih 14,1 milijun kuna a iznosio je 20,7 milijuna kuna. Milijunski promet ostvarila su tri izdanja, a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +8,02 do -2,52 posto. Današnji redovni dionički promet također bilježi rast, uvećan je za 4,6 milijuna kuna te je iznosio 12,8 milijuna kuna.

>>Crobexi blago porasli uz slab promet

>>Crobexi crveni uz porast prometa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije