Cedevita predstavila pojačanja

Fran Pilepić: Danas je velik privilegij igrati u financijski stabilnom klubu

Pojačanja Cedevite
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
04.07.2014.
u 10:30

U Cedeviti su odlučili pojačati momčad.

U Cedeviti su odlučili pojačati momčad igračima u najboljim godinama. Tako su jučer javnosti predstavljeni novi cedevitaši, Mario Delaš (24), Fran Pilepić (25) i Nemanja Gordić (25), za koje je sportski direktor Matej Mamić kazao:

- Želimo mladu, poletnu momčad koja može pratiti program trenera Repeše, ali i da to budu višegodišnji ugovori kako bismo stvarali “kemiju” i za iduće godine. Još moramo dovesti razigravača, peticu i igrača koji igra obje visoke pozicije.

Ugovori su trogodišnji

Odu li Bilan i Nurkić, onda će nedostajati dvije petice, koje igračko mjesto može pokriti i Goran Suton ako se s klubom dogovori o ostanku. A svi spomenuti s Cedevitom su se dogovorili za trogodišnje ugovore pa smo pitali Pilepića je li bilo teško donijeti odluku o povratku iz inozemstva.

– Mislim da je ovo najispravnija odluka jer u današnje je vrijeme privilegij igrati u financijski stabilnom klubu pa, kada sam dobio ovaj poziv, nisam puno razmišljao, to više što je i moj bivši klub Bilbao upao u nemale financijske probleme.

Slično su zacijelo rezonirali i Delaš i Gordić pri čemu je Delaš imao i motiv više.

- Igrati s bratom Antom bit će mi gušt. Dosad smo igrali zajedno samo pola sezone u Splitu.

Stići kući do 23 sata

Gordić je bosanski Srbin koji igra za reprezentaciju BiH. Rođen je u Mostaru, odrastao je u Istočnoj Hercegovini (Gacko), a afirmirao se u Budućnosti. Posljednju je sezonu igrao u Igokei, prije toga u Azovmašu i Partizanu, a dvije sezone je proveo u Romi.

Jučer su novi cedevitaši dobili na uvid i klupski disciplinski pravilnik u kojem stoji da na dan utakmice mogu ostati vani do jedan iza ponoći, a običnim danom do 23 sata. No, uz Repešine treninge mogli bi i žuriti u krevet.

>>Nurkićeva odšteta je najveća još od vremena Tonija Kukoča

>>Cedevita i Cibona naći će se i u rujanskom finalu kupa "Dražen Petrović"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije