NBA doigravanje

Atlanta u posljednjim sekundama do pobjede, Golden State uvjerljiv

Atlanta - Washington
Foto: Reueters/PIXSELL
1/7
14.05.2015.
u 08:56

Al Horford u posljednjim je sekundama pogotkom nakon promašaja Dennisa Schrödera osigurao svojoj momčadi treći bod u seriji.

Noćas su odigrane još dvije utakmice konferencijskih polufinala NBA lige, a baš kao i jučer, u obje utakmice do pobjede su došle domaće momčadi. Golden State nadigrao je Memphis, a Atlanta Washington.

Warriorsi su bili uvjerljivi na svom parketu, pobijedili su 98:78 i poveli 3:2 u seriji i još ih jedna pobjeda dijeli od ulaska u konferencijski finale. Presudio je bolji postotak šuta (47:40), a posebno se to odnosi na trice, Golden State ubacio ih je 14, uz postotak šuta 46,7 posto, dok su gosti postigli samo četiri trice. Najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je Klay Thompson, on je ubacio 21 koš te ostvario četiri skoka i pet asistencija. Za goste je Gasol ubacio 18.

U Atlanti se vodila neizvjesna bitka, a domaći su pobijedili doslovno u zadnjim sekundama (82:81). Kada je Pierce osam sekundi prije kraja pogodio tricu za vodstvo gostiju, svi su pomislili da će Wizardsi slaviti. No, Al Horford nije tako razmišljao i u posljednjim sekundama pogotkom nakon promašaja Dennisa Schrödera osigurao je svojoj momčadi treći bod u seriji. Upravo on bio je i najbolji igrač, postigao je 23 koša i upisao 11 skokova.

>>Mirotić zabio s centra, Taj Gibson 'cipelario' protivnika, LeBron oduševio!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije