JOŠ ČEKA

Tomislav Zubčić demantirao da odlazi igrati u Oklahomu

Tomislav Zubčić, Cedevita (1)
Goran Stanzl/Pixsell
05.12.2015.
u 16:31

'To je samo jedna od opcija koje su mi se proteklih dana nudile, no ja još nisam donio odluku gdje ću nastaviti karijeru jer imam i drugih ponuda. Konačnu odluku trebao bih donijeti sljedeći tjedan.'

Nedavno otpisani cedevitaš Tomislav Zubčić (25, 212 cm) demantirao je da je sve dogovoreno da zaigra za američki sastav Oklahoma City Blue, razvojnu momčad NBA kluba Oklahoma City Thunder koji je pak draft prava na hrvatskog košarkaša preuzeo od Toronto Raptorsa.

- To je samo jedna od opcija koje su mi se proteklih dana nudile, no ja još nisam donio odluku gdje ću nastaviti karijeru jer imam i drugih ponuda. Konačnu odluku trebao bih donijeti sljedeći tjedan – kazao je Zubčić u svom demantiju.

>> Tomislav Zubčić odlazi u Oklahomu

Komentara 3

HH
helgin@hogar
16:56 05.12.2015.

nije morao demantirati, on u nba moze kad hoce u koji god klub hoce ali samo na tribine kao navijac

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:18 06.12.2015.

Vrni se u Cibonu @@@!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije