KONCERT

2Cellos s Eltonom Johnom sviraju u Ljubljani 11. studenoga

2Cellos
arhiva
02.11.2011.
u 16:35

Hauser i Šulić odsvirat će "Like Teen Spirit" (Nirvana), "With Or Without You" (U2), "Welcome To The Jungle" (Guns n' Roses), "Smooth Criminal" (Michael Jackson), a Elton John otpjevat će svoje hitove.

Koncert Eltona Johna 11. studenoga u Ljubljani otvaraju hrvatski virtuozi na violončelima 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser. 2CELLOS će i nakon uvodnog nastupa nastaviti svirati i s Johnom. Mladi virtuozi sviraju s Eltonom Johnom još od lipnja, a prije nego što on izađe na pozornicu, odsvirat će neke od pjesama objavljenih na uspješnom albumu prvijencu. Među 12 pjesama su i hitovi "Smells Like Teen Spirit" (Nirvana), "With Or Without You" (U2), "Welcome To The Jungle" (Guns n' Roses), "Smooth Criminal" (Michael Jackson).

Sir Elton John u sklopu turneje "Greatest Hits" publici će predstaviti svoje hitove, primjerice "I’m Still Standing", "Crocodile Rock", "Candle In The Wind", "Your Song", "I Guess That's Why They Call It The Blues", "Saturday Night's Alright", "Rocket Man", "Sacrifice", "Don't Let The Sun Go Down On Me", "Sorry Seems To Be The Hardest Word"...  Koncert počinje u 21 sat.

Ključne riječi

Komentara 2

ŠI
šimuka
17:47 02.11.2011.

Dečki,čuvajte g**u.

Avatar DamirCalusic
DamirCalusic
15:52 12.11.2011.

hahahah.... dobri su, steta sto ih nemaju na http://www.muzika-balkan.com jos. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije