knjiga

Događanja na Festivalu knjiga u Zagrebu, Splitu i Rijeci

što čitaš
arhiva
23.05.2012.
u 10:46

Najviše događanja održat će se u Zagrebu gdje će se govoriti o Hitrecovoj knjizi Asasin ili Latica u nevolji\", zatim o Radakovićevoj knjizi \"Hipnoza\", ali bit će tu i tribina o tome što se sve može pročitati o kazalištu

Na Prvome festivalu hrvatske knjige u srijedu 23. svibnja na rasporedu su razna događanja u tri grada: Zagrebu, Splitu i Rijeci.

U Zagrebu od 12  sati Hrvoje Hitrec i Grozdana Cvitan govore o Hitrecovoj knjizi "Asasin ili Latica u nevolji" (AGM), od 17 sati Dražen Radaković, Ljubica Uvodić-Vranić, Janja Franko i Damir Karakaš govore o Radakovićevoj knjizi "Hipnoza" (Profil), a nakon predstavljanja knjige održat će se demonstracija hipnoze.

"Što čitaš kad čitaš o književnosti i kazalištu?" naziv je tribine na kojoj govore Snježana Banović, Mila Elegović i Mario Kovač od 18.30 sati, a od 20 sati u CEKAPE-u će se održati "Ljetna škola u šumi pisanja". Gosti su Miroslav Mićanović, Branko Čegec i Marinko Koščec.

U Splitu od  18.30  traje predstavljanje knjige Jasena Boka "Na Putu svile" (Profil) o kojoj uz autora govore Renato Baretić i Nebojša Lujanović.

U Rijeci  se od 18.30 predstavlja knjiga Dragice Barbarić "Pobijedite depresiju kognitivno-bihevioralnim tehnikama" (Profil), a uz autoricu govore Ivanka Živčić-Bećirević i Alessandra Pokrajac-Bulian. Od 20 sati Anđelo Jurkas predstavlja knjigu "Soundtrack života" (Znanje).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije