viralna senzacija

Gledali smo seriju o kojoj svi pričaju: Zelenski glumi predsjednika i baca fore o Putinu. Morbidno je i briljantno

24.03.2022.
u 19:23

Da je Volodimiru Zelenskom jedna grivnja za svaki put kad mu je netko na internetu napisao da je seksi, bio bi bogatiji od svih Putinovih oligarha zajedno. Pa iako je mirnodopski Zelenski izgledao kao prosječan prodavač šarafa u ukrajinskoj željezariji, njegova neupitna karizma i hrabrost pred opasnošću učinile su da i onima koji do tada nisu znali ni pokazati Ukrajinu na karti, narastu zazubice.

Komentara 8

Avatar nekakav
nekakav
20:51 24.03.2022.

Nek novinar imenuje jednog bogataša koji se obogatio nakon što je putin došao na vlast ajmo se kladiti da su svi ruski milijarderi do ključnih pogona došli u vrijeme jeljcina, koji je za ljubav zapada uništio svu rusku stratešku industriju. Priče da su neki postali milijarderi tek nakon dolaska putina su samo priče. Ekipa je uz američku pomoć preuzela komplet rusku proizvodnju nikka, platine, aluminija. Umjetnih gnojiva. Dal znate da rusi nisu vlasnici ni jednog pogona za proizvodnju tehničkih plinova? Svi su u stranom vlasništvu. Dal znate da američko ministarstvo financija upravlja deripaskinim koncernom? Da niti jedan ruski milijarder ne drži novac u rusiji? Zbilja vjerujete u famu zvanu ruski oligarhi? Pa američkih je 100 puta više, a ni riječi o njima. Zašto u panama papersima nije objavljeno ni jedno ime američkih političara, bogataša? Slučajnost? Haha, spat!!

WT
WTF!
22:18 24.03.2022.

Neupitna glupost,a ne hrabrost.

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
20:00 24.03.2022.

Nema sanse da se trujem s tim ali hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?