KUMAROV BOŽIĆ

Iz Bijele kuće na napušeni dopust

08.05.2009.
u 14:14

Glumac Kal Penn, koji je slavu stekao kao Kumar u serijalu "Harold i Kumar" o dvojici napušenih prijatelja, ostavio se glume na spektakularan način, ali izgleda da će se ipak vratiti svojoj najpoznatijoj ulozi. Podsjetimo, nakon što je lik koji je Penn igrao u popularnoj seriji "Dr. House" izvršio samoubojstvo metkom u glavu, objavljeno je da su se tvorci serije tog lika riješili na glumčev zahtjev, zato što Penn ide u Bijelu kuću.

Kao aktivist u Obaminoj kampanji, glumac indijskog porijekla (pravo ime mu je Kalpen Suresh Modi) izrazio je zainteresiranost za politički položaj, i ta njegova želja dovela je do toga da mu bude ponuđeno mjesto pomoćnog ravnatelja Ureda Bijekle kuće za vezu s javnošću (Associate Director of the White House Office of Public Liaison), koje je on s oduševljenjem prihvatio i zbog njega se spremno odrekao glumačke karijere.Zbog njegove etničke pripadnosti, glavni Pennov zadatak je da jača veze američke admistracije s američkim građanima azijskog porijekla.

No, ispostavilo se da ljubitelji Harolda i Kumara neće morati čekati četiri (ili osam) godina da završi period Obamine administracije da bi opet vidjeli svoje omiljene junake i glumce čija se karijera krenula lijepo razvijati (ne samo da je "Kumar" dobio ulogu u gledanom "Dr. Houseu", nego je i John "Harold" Cho u novoj verziji "Zvjezdanih staza" preuzeo lik Sulua). Naime, Warner Bros je objavio da će 5. studenog 2010. u kina stići film "A Very Harold & Kumar Christmas", blagdanska specijalka s dvojicom napušenih smušenjaka koja će predstavljatri treći nastavak njihovih pustolovina, nakon "Odlaska po hamburgere" i "Odlaska u Guantanamo".

Očito je da Kal Penn računa da će sačuvati dovoljno dana od godišnjeg odmora da stigne još jednom uskočiti u kožu napušenog Kumara, a što će na to reći Bijela kuća tek će se doznati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije