Cursed Child

J.K. Rowling koproducira novog Harryja Pottera koji će igrati na West Endu!

j. k. rowling
Foto: Press Association/Pixsell
26.06.2015.
u 10:01

Prema pisanju Daily Maila, "Curse Child" će predstaviti i Harryjeve roditelje Lily i Jamesa Pottera prije nego što ih je ubio Lord Woldemort.

J. K. Rowling koproducira priču novog Harryja Pottera koji će idućeg ljeta biti postavljen u Lodonu u Palace Theatreu na West Endu kao komad "Harry Potter and the Cursed Child", piše EW.com.

Prva vijest o novoj adaptaciji o Harryju Potteru pojavila se u javnosti još u prosincu 2013. kada je J. K. Rowling objavila da razvija novi projekt o ranim danima Harryja Pottera prije nego što je krenuo u školu za čarobnjake Hogwarts. Službene izjave kazuju da će komad "istraživati neispričanu priču o Harryjevim ranim godinama dok je bio siroče i otpadnik".

Prema pisanju Daily Maila, "Curse Child" će predstaviti i Harryjeve roditelje Lily i Jamesa Pottera prije nego što ih je ubio Lord Woldemort.

Radnju piše engleski televizijski pisac Jack Thorne, a režirat će ga John Tiffany - dobitnik nagrade Tony za broadwayski hit Once. Thorne i Tiffany Nedavno su surađivali na uspješnom kazališnom komadu koji je nastao kao adaptacija švedskog hororca Let the Right One In iz 2008. 

 

>> Zatražio je predstečajnu nagodbu. U dugu je 33 milijuna kuna. Hoće li se spasiti ili će mu trebati novi Harry Potter?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije